Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok még mindig keresek suzuki goose 350-hez hat lyukas felfogatású 299-300 mm átmérőjű első tárcsát
szia,

vannak cuccaim Goosehoz,újszerű e tárcsa is,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Sziasztok! Suzuki 350 Goose-hoz keresek első tárcsát. 299 mm-es 6 lyuku és kúpos ja és persze elvileg önbeállós teljesen úszócsapágyas.Az Ebc brakes-en találtam csak sokkallom az árát. Köszönöm előre is! Üdv! Zoli
szia van plexi hívj 06209144286
Üdv Mindenkinek!

Keresek használt túraplexit GSF 1200S Bandithoz ('97-'00 évjárat). Ha karcos nem gond, de nem lehet törött, repedt. Színtelen, vagy barna színben. Agyament áras nem játszik, mert akkor inkább veszek újat . Fényképet kérnék előtte, a meglepetések elkerülése végett.
Szia! Van hozzá cumóm. 70/6321-829
szia! Van. 70/6321-829
szia,
van 4-5 féle különböző ide való dobom+közcsövem,Leo,Mivv,Arrow stb.
ha érdekel 70 3179083. üdv,P.
Sziasztok
Cagiva Freccia papíros vázat keresnék megvételre. Akinek van kérem jelezze.
Köszönöm
Sziasztok!

05 utáni GSXR gyári szerszámkészletet keresek.
Helló !
Honda 1000rr 04" keresek sport kipufogó dobot , esetleg valaki tud-e tanácsot adni hol érdemes körülnéznem
Helló!

Kawa Kx 250-hez (2002) keresek kuplunglamellát, használtat vagy újat. Kopólamelláról van szó.
Ha valakinek van, lepjen meg vele! :)
Nem tudom az évjáratot honnét szedtem, de Yamaha - FZR 1000 Genesis (2LA) 87-88 mert az újabbnak már más fajta a rögzítése. Még egy kép a könnyebb azonosítás érdekében.
Keresek FZR1000 Genesis 1987-1991 első sárvédőt. Mindegy műanyag vagy üvegszálas csak hibátlan legyen, és az sem baj ha pont ilyen szép kék színű.
Üdv mindenkinek, Honda cbr 900rr be keresek egy komplet motorblokkot.......a vas 97-ből van köszi
Szia !

Keress nyugodtan, nálunk van

Andi
Hello, keresek olyan 18" enduro hátsó aminek a tárcsa és a lánckerék közti távólság 160mm (agy méret). Yamaha TT-R 250 vagy tárcsás Yamaha TT 600 (ebből csak ami nem menesztő gumis az jó), de lehet más tipus is lett ilyennel szerelve. Itt vagy a dr-z400kukachotmail.com címen vagyok elérhető. Köszönöm
Sziasztok,
Honda Freeway 250 vagy CH250-hz keresnék műanyag elemeket. Hátsó idomok eleje oldala
Ilyenhez:
Sziasztok!
2001 Honda CBR 600 FS-hez keresek alsó villahidat akár csapágy nélkül is!
Válaszokat előre is Köszönöm!
Üdv
Érdekelne 07-es Cbr 600rr hez oldalidom lehetőség szerint fekete-piros színben. Mellékeltem róla képet.
Adatlapomon lévő mailen elérhető vagyok.
Eladó pitbike, quad alkatrészek!

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!

Aprilia Scarabeo 125 első főfékhengert keresek, jó állapotút, nem szivárgót! Képet csatoltam róla.

Köszi!
Szia !

Van fejidom hozzá, adj egy elérhetőséget, vagy hívj

Üdv
Andi
2008-as Fz6n-S2 -re keresek műszerfalat.

ilyet: http://www.sportmotor.hu/motor...