Nálatok mennyi egy Tl1000R első féknyereg pár?
vagy Hayabusa féknyereg vagy Gsxr K1-K2 féknyereg?(a lényeg hogy 6 dugattyús legyen és hogy felmenjen a Tl-re)
Az újabbik fajta Suzuki SV650-hez N vagy S (csík hátsó lámpás) keresek királykék (YC2 Candy Grand Blue) utaskapaszkodót, karcmentes hibátlan állapotút. Akinek van kérem jelezze!
GSX 400 Impulse-hoz keresnék első lámpát és műszerfalat. Elég necces a dolog a belpiacosság miatt, minden tippet örömmel fogadnék, hogy hol, kinél keressek. Nem ragaszkodom a végletekig az eredeti cuccokhoz, pl. a korabeli 400-as vagy 600-as Bandit műszerfala szinte ugyanaz, ha nem teljesen. Lámpában nem tudom milyen típusoké passzolnának az eredeti helyett...
Előre is köszi!
2004-es ZX10R-hez keresek levegőbeömlőt.Ez az alkatrész a fejidom mögött van,egy műanyag cső,ami a motor felé vezeti a levegőt.Erre van rácsavarozva a műszerfal is.Remélem tudod,hogy mire gondolok!Ha van légyszíves jelezd!Köszönöm!
Sziasztok ! Egy kis segítséget kérnék Cr250 88as évjáratú mocihoz keresek ilyen deknit ha esetleg valakinek van jó vagy enyhén sérült állapotú és megválna tőle megvenném .
eladó?
van egy 80dt-m csak egy főtengely
szimering kel bele és össze kel rakni,
Teljesen felújítottam csak megette a szimeringet,
kb 2570km van benne, Szabolcsban van 90e lehet
vinni
Sziasztok
kellene nekem kormánycsonk 43 mm méteres belső átmérővel ha valaki bármit tud jelezze erre a címre "kaszas0718@citromail.hu" előre is köszönöm .
Nálatok mennyi egy Tl1000R első féknyereg pár?
vagy Hayabusa féknyereg vagy Gsxr K1-K2 féknyereg?(a lényeg hogy 6 dugattyús legyen és hogy felmenjen a Tl-re)
GSX 400 Impulse-hoz keresnék első lámpát és műszerfalat. Elég necces a dolog a belpiacosság miatt, minden tippet örömmel fogadnék, hogy hol, kinél keressek. Nem ragaszkodom a végletekig az eredeti cuccokhoz, pl. a korabeli 400-as vagy 600-as Bandit műszerfala szinte ugyanaz, ha nem teljesen. Lámpában nem tudom milyen típusoké passzolnának az eredeti helyett...
Előre is köszi!
Továbbra is eladó CBR 2004-2005-ös évjáratú 1000RR-hez az idom garnitúrám !
Tartalma:
- Gyári fejidom ,javított
- Gyári első sárvédő
- Gyári tank idom
- Gyári oldalsó idomok , javított
- Üvegszálas has idom
- Üvegszálas farok idom
A teljes szett most 55.000 Ft ! További info a linken,keressetek bizalommal !
Link: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Andi
Rémlik valami, hogy van ilyemi a motorokon.......de nekünk jelenleg nincs sajnos
Üdv: Andi
2004-es ZX10R-hez keresek levegőbeömlőt.Ez az alkatrész a fejidom mögött van,egy műanyag cső,ami a motor felé vezeti a levegőt.Erre van rácsavarozva a műszerfal is.Remélem tudod,hogy mire gondolok!Ha van légyszíves jelezd!Köszönöm!
Eladó Kawasaki ZXR636 típusú 2005-2006-os évjáratú motorhoz bontott blokk, akár darabokban is, de leginkább egyben.
0630/9549090
2002-es CBR 600F4i-hez keresek kormány stabilizátort és sport dobot vagy komplett rendszert.
Piaggio Skipper 96' tán, 2T, 125cc, okmányok nélkül egyben vagy pediglen bontásra eladó!
Minden működik! Szép állapot.
Érdeklődni a 20/505-6255-ös számon!
A kép csak illusztrácijó!
06209352002
gsxr600 96-03'
gsxr750 99'
gsx1400 04'
vx800 91'
sv650 99'
gsr600 05'
bandit 250-400-600-900 96'
drz400 99'
stb stb .....
képek www.hokayasu.com
Keresek 98-as R1-hez fejidomot 30e alatt !(fölötte tudok én is és nem kell ,hogy hibátlan legyen)
köszönöm
van egy 80dt-m csak egy főtengely
szimering kel bele és össze kel rakni,
Teljesen felújítottam csak megette a szimeringet,
kb 2570km van benne, Szabolcsban van 90e lehet
vinni
profilváltás miatt eladó komplett motorbontó használt alkatrész raktárkészlete. csak telefonon érdeklődjön emailre nem válaszolok. köszönöm.
kellene nekem kormánycsonk 43 mm méteres belső átmérővel ha valaki bármit tud jelezze erre a címre "kaszas0718@citromail.hu" előre is köszönöm .
lowor1209@citromail.hu
Szép napot!