Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a tengely átmérő!,!
A belső agyrol egy képet tudnál küldeni hogy hány bordás ? Milyen motoré ez? Köszi
ilyen lenne ez 128mm átmérőjű az ára 10000
Bocs, megfeledkeztem a válaszról.

Kösz az ajánlatot, olyan 10k + postaköltségért érdekelne is.
Honda xr500r ..82"_ig..kinek van ilyen kuplunja?
Szia !

van ilyenünk, de nem karbon, hanem ilyen dombormintás, 8 ezer darabja

Üdv
Andi
Keresek 135mm külső kosár átmérőjü kuplungot!
szia! titeket ajánlottak hogy megfejtitek milyen motornak a kuplungja ez(se cikkszám,semmi,csak ami a képen,ennyi van meg belőle)vagy:
keresek 130és135mm külső kosár átmérőjü komplett kuplungot motortipustol függetlenül!
Hello Sugo motor! Érdeklődnék 2007-es r6r-hez kellene oldalsó tankborítás ami ilyen karbon mintás
Szia !

Aképen látható lámpát tudom felajánlani kemény 15 ezer forintért
Sziasztok !

2004-2005-ös CBR 1000RR-hez gyári és üvegszálas idomok várják új gazdájukat ! Fej idom,tank idom,első sárvédő,farok idom,has idom,oldalsó/felső idomok szóval egy teljes szett ! Az idomok már matrica nélkül vannak,fényezéshez előkészítve ! Ha érdekel valami keress nyugodtan,megegyezünk !

A felsorolt dolgokat pedig megvenném illetve cserélném ,akár ráfizetéssel is, reális áron, új és használt egyaránt érdekel! Ami érdekes lehet: Gumi melegítő,DynoJet univerzális gyorsváltó vezérlő,2004-es 600RR-hez fokozat kijelző,állítható lábtartó,gyors gáz,K&N direktszűrő illetve 54-es méretű egyrészes,púpos NEM NONAME bőrruha,gerincprotektor !

A cserélendő vagy eladó tárgyakról kérlek küldjetek egy képet is illetve írjatok néhány szót róluk ,az adameg6@vipmail.hu címre !

Előre is köszönöm a segítséget illetve a fáradozást :)

Szép napot !

Üdv.: Ádám
20/411-7338
adameg6@vipmail.hu
Szia...én is
Megirtam e-mailban mindent. Koszi
Szia !

Nálunk van bontva, hívj minket bizalommal
(70/500 8881; 30/625 8400; 30/579 8360)

Andi
Hali! Suzuki sv 650 re keresek tankbőrt. Tud valaki segíteni?
sziasztok,

BMW f 650 gs keresek par alkatreszet, tud e valaki bontottat valahol ?
malaguti f12 végáttételt keresek vagy komplettat vagy 42 fogas kihajtás tengelyt
Üdv!engem érdekelne aprilia pegaso 600-as vezérlést takaró idom(dekni), ha tud valaki segíteni azt megköszönném!
Sérülésmentes FZ750-es első lámpája van valakinek?

Az sem lenne baj ha így néz ki.
KERESEK.. RMX 50 VAGY SMX 50 HEZ ..KÁBELKÖTEGET..KOMPLETTEN.. SÜRGŐS vagy KAPCSOLÁSI RAJZOT.. WIRING DIAGRAMOT.. linket stb.. előre is köszi!
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

Jelenleg raktáron AF1 Sintesi és Tuareg Wind van!

-Blokkfelek
-Váltó
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok, kerekek
-Elektromos power egységek
-Idomgarnitúrák
-Műszerfal
-Első teleszkóp, hátsó rugóstag
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: aprilia.alkatresz@freemail.hu
Mobil: 06-30-403-6551
Suzuki dr 600 as alkatrészeket vennék
a kapcsolókért mit kérsz? A szivatókaros érdekelne?
Aprilia Rx 125-höz alkatrész!Idom(ülés alatti jobb-bal!),szívócsonk,közép sztender,hátsó lámpa búra,szivatókar...!
Honda vtr sp1 hez keresnék a fejidom alatti müanyagot ha valaki tud irjon elöre is köszi