Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CAgiva aletta oro 125-höz kellene gyujtás kapcsolo meg tanksapka elvileg ezek egy kulcsal müködnek
Helló! Tud-e valaki segiten aprilia rsv 1000 99 hez kellene első teló becsuszó szár /43 mm/vagy valamelyik upside-down 43 becsuszója / nem titán nitrides/érdekelne vagy komplett teló. tel sz.: 06709671473 köszi.
Sziasztok eladnám cserélném motorjaim alkatrészeim gumiaim....
nononono@citromail.hu ra írj köcce másik motort akarok venni azért kell most sürgősen a pénz :/
Keresek kb 40 cm-es olajcsövet, és sv 1000 jobbos lábtartótaposót fékpedállal.
nekem van 12ezer az ára tel 06309492804
Sziasztok!

96-os Suzuki RF600-hoz keresek AC pumpát. Ha esetleg valaki tud másik típusból helyettesítőt az is jó lenne.

Köszönöm!
Tekercselek minden típushoz generátort.
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
2001 yamaha fazer 600 összes alkatrész bontásból eladó. tel 06309492804
Szia!

Ha nem találtál, akkor

Andi
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, sok helyen kerestem, de eddig nem túl sok sikerrel, bontott alkatrészeket a 2008-as Kawasaki ZX 250 R Ninjámhoz.

Sajnos volt egy balesetem amiben egy kicsit megsérült a motor. Amire szükségem lenne az
- egy jobb oldali lábtartó
- egy jobb oldali lábfék konzol (maga a fékpedálnak nem lett baja, csak a konzol tört le)
- egy jobb oldali első index
- és egy jobb oldali olajdekni

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

Az e-mail címem: jung.arpi@gmail.com
évjáratát nem tudom, pontosan , talán régebbi
http://auto-motor.zsibvasar.hu...
GSX-R 1000 K7-8
Null szériás, 0-km-es uj váz eladó!
170.000 ft
lenne rá !
Csónakszállító kocsimon rosszak a kerekek. Szeretném cserélni v.milyen robogó kerékre.Most féltengelyes talicskakerék szerű kerekeim vannak.Tengely,gumi kell,fék nem kell.A csónakot nem autóval húzom,tehát nincs sebesség,csak súly. Kb.200 kg a csónak.
Van e valami olcsó ajánlatod? Köszi és üdvözöllek Zamárdiból
Szia! gsx-r 1100 92-es főtengelyed van?
Sziasztok !

Keresek Honda VT 250 FD-hez nem rozsdás és nem lyukas tankot.Spadae ,xelvise,vtz jé nem jó.
Ócskább kellene,nem lenne szivem szétvágni egy ilyet!
Cimbi mz-je tankjába kellene belefaragnom egy ilyen tanksitykát,és ezért kell egy komplett tank.
De azért köszönöm az ajánlatot!
GSX-R 1000 K5-6 tankom van, picit horpadt/javitott. Tanksapkástól 25 pénz
üdv
Benzintankot keresek,tanksapkástól,kulcsostól! Ütött,horpadt,repedt bármilyen érdekel,csak a tanksapka körüli rész legyen ép! Kinyitós kivitelű,körbe csavaros!
Köszi
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Szia!
Nálunk kapható mindkettő , hívj, vagy adj egy telefonos elérhetőséget

Üdv: Andi
Alkatrészeimet cserélem (akármire,háziállatól,szerszmokonát mindenre,de azért tehén trágya nem kell :)
Amihez lenne!
DERBI/ROMET/MZ/ETZ/PUCH/JAWA/BABETTA/KTM/APRILIA/GILERA/CAGIVA/
STBSTBSTB Gumijaim is vannak 100-160db motorokra!
cseréelm is meg el is adom mond mihez kelene mondom h van e robogókhoz is sokmindenem van (mostbontottam6db ot!) rengeteg mindenem van autó alkatrésztől a kamionogik be tudom szerezni!
Üdv!
K4-K5höz keresek alsó-felső villahidat. Köszi!
Szia!

Általában 30 ezer körűl mozognak.

Üdv: Andi