Sziasztok eladnám cserélném motorjaim alkatrészeim gumiaim....
nononono@citromail.hu ra írj köcce másik motort akarok venni azért kell most sürgősen a pénz :/
Tekercselek minden típushoz generátort.
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Egy kis segítséget szeretnék kérni, sok helyen kerestem, de eddig nem túl sok sikerrel, bontott alkatrészeket a 2008-as Kawasaki ZX 250 R Ninjámhoz.
Sajnos volt egy balesetem amiben egy kicsit megsérült a motor. Amire szükségem lenne az
- egy jobb oldali lábtartó
- egy jobb oldali lábfék konzol (maga a fékpedálnak nem lett baja, csak a konzol tört le)
- egy jobb oldali első index
- és egy jobb oldali olajdekni
Csónakszállító kocsimon rosszak a kerekek. Szeretném cserélni v.milyen robogó kerékre.Most féltengelyes talicskakerék szerű kerekeim vannak.Tengely,gumi kell,fék nem kell.A csónakot nem autóval húzom,tehát nincs sebesség,csak súly. Kb.200 kg a csónak.
Van e valami olcsó ajánlatod? Köszi és üdvözöllek Zamárdiból
Ócskább kellene,nem lenne szivem szétvágni egy ilyet!
Cimbi mz-je tankjába kellene belefaragnom egy ilyen tanksitykát,és ezért kell egy komplett tank.
De azért köszönöm az ajánlatot!
Benzintankot keresek,tanksapkástól,kulcsostól! Ütött,horpadt,repedt bármilyen érdekel,csak a tanksapka körüli rész legyen ép! Kinyitós kivitelű,körbe csavaros!
Köszi
Alkatrészeimet cserélem (akármire,háziállatól,szerszmokonát mindenre,de azért tehén trágya nem kell :)
Amihez lenne!
DERBI/ROMET/MZ/ETZ/PUCH/JAWA/BABETTA/KTM/APRILIA/GILERA/CAGIVA/
STBSTBSTB Gumijaim is vannak 100-160db motorokra!
cseréelm is meg el is adom mond mihez kelene mondom h van e robogókhoz is sokmindenem van (mostbontottam6db ot!) rengeteg mindenem van autó alkatrésztől a kamionogik be tudom szerezni!
nononono@citromail.hu ra írj köcce másik motort akarok venni azért kell most sürgősen a pénz :/
96-os Suzuki RF600-hoz keresek AC pumpát. Ha esetleg valaki tud másik típusból helyettesítőt az is jó lenne.
Köszönöm!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Ha nem találtál, akkor
Andi
Egy kis segítséget szeretnék kérni, sok helyen kerestem, de eddig nem túl sok sikerrel, bontott alkatrészeket a 2008-as Kawasaki ZX 250 R Ninjámhoz.
Sajnos volt egy balesetem amiben egy kicsit megsérült a motor. Amire szükségem lenne az
- egy jobb oldali lábtartó
- egy jobb oldali lábfék konzol (maga a fékpedálnak nem lett baja, csak a konzol tört le)
- egy jobb oldali első index
- és egy jobb oldali olajdekni
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Az e-mail címem: jung.arpi@gmail.com
http://auto-motor.zsibvasar.hu...
Null szériás, 0-km-es uj váz eladó!
170.000 ft
Van e valami olcsó ajánlatod? Köszi és üdvözöllek Zamárdiból
Keresek Honda VT 250 FD-hez nem rozsdás és nem lyukas tankot.Spadae ,xelvise,vtz jé nem jó.
Cimbi mz-je tankjába kellene belefaragnom egy ilyen tanksitykát,és ezért kell egy komplett tank.
De azért köszönöm az ajánlatot!
üdv
Köszi
Nálunk kapható mindkettő , hívj, vagy adj egy telefonos elérhetőséget
Üdv: Andi
Amihez lenne!
DERBI/ROMET/MZ/ETZ/PUCH/JAWA/BABETTA/KTM/APRILIA/GILERA/CAGIVA/
STBSTBSTB Gumijaim is vannak 100-160db motorokra!
cseréelm is meg el is adom mond mihez kelene mondom h van e robogókhoz is sokmindenem van (mostbontottam6db ot!) rengeteg mindenem van autó alkatrésztől a kamionogik be tudom szerezni!
K4-K5höz keresek alsó-felső villahidat. Köszi!
Általában 30 ezer körűl mozognak.
Üdv: Andi