Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szega, az első lámpa a fotók közül az milyen mocié ?
Cső!
Sorry, de a 2001-es elkelt egészben. 2006- hoz van cumóm de amit keresel az sajnos nincs.
üdv
Fazer 1000 , Gixer 1000 k6, gixxer 600 k7, Yamaha R1 , zx 400, 1100 xx alkatrészek eladók. Esetleg balatoni nyaraló csere érdekelhet.
keresek Z1000 vagy z750 fejidomot lámpával lehetőleg nem aranyárban. akinek van olcsóért jelezze
igazság szerint hátsó támaszt is keresek sv-re....
hogy a vejkó ne hagyja el a lányomat miközben ő vagizik egykeréken a benzinkúton......
Szia,van hozzá tükröm ha érdekel csörögj 06705850436.
Van. 75 ezer ft az ára.
De nem inkább vakvezető kutyát keresel?
(azt előbb találsz)
szép napot!
keresek cbr 1100 xx hez balos visszapillantót.......
köszi előre is.
a yamaha fazer 1000 kormány érdekelne ha nem meg az önindítórelé ha megoldható előbb már kérdeztem telefonon is csak meg szeakadt azóta nem kerestelek de a cucc érdekel és kelene is
Köszi hogy irtál de elvileg már uton van egy,a gyerek feladta postán.
Ha esetleg nem érkezne meg majd visszatérünk rá addig is köszönöm.
van cdi 25000ft
keresek zx9r 2002-höz első alsó-felső villahidat, gyújtás kapcsoló nem kell. a 98-99-00-01 nem jó hozzá, csak 2002-2004. ha van valakinek elérhető áron.
tudtok nekem ajánlani valami KTM bontót? Magyarországon vagy ausztriában.
640 LC4hez keresek alkatrészeket.
A zzr 400 vagy 600é?
Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ? 2004 es TRIUMPF DAYTONA 600 ashoz keresek Feszültség Szabályozót
nekem van ha kell 10ezer az ára . tel:06309492804. üdv gyula
Sziasztok. Benzinpumpát keresek kawa zx6r (1997) hez. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Sziasztok!
Suzuki GSX 1400-es blokkot keresek váltóval vagy VZR 1800-ast. Tud valaki olyan bontót ahol lehet ilyen? Esetleg weboldalt? Köszi!
Ezt én is tapasztaltam idén, annyi van belőlük mint szaron a légy. Csak az a baj h éjszaka se teszik le, és nemnagyon lehet tőlük aludni.
Köszönöm, idén nyáron megteszem, mert nagyon jó motor, kint csak ugy szaggattnak vele....
Hello!

Eladó Ducati Brembo felni, és F2-es CBR, ha érdekel valakit, elérhetőség a hirdetésben.

http://www.kepesmotor.hu/felni...

http://www.kepesm
otor.hu/honda...
yamaha fzr 250, fz 400r, jó állapotú bontott alkatrészek eladóak.
Érdeklődni telefonon:
06305770865
Kellemes napot mindenkinek!
Hii Bobcat!
Görögből simán behozhatod,ha ott veszel egyet,az is Uniós és Schengeni,ugynaz,mintha Ausztriából hoznád:),max kicsit vársz,hogy románia és bulgária is schengeni legyen,pár hónap és a szerb,macedon vámosokkal sem kell foglalkoznod.
Üdv