Sziasztok!
2003-as Yamaha R6-hoz kellene nekem fékkar meg jobb oldali lábtartó, de a lábtartónak elég lenne az a része amire az ember a lábát teszi. (nem tudom mi a pontos neve) Csak a vége van letörve.
Esetleg ha valakinek lenne kérem jelezze.
BMW GS 1150 eladó! Gyárilag az extrás változat! Korm fütés, elől-hátul blokkolás gátló, hepco hátsó doboz. Teljesen sérülésmentes, hibátlan blokkal, 70 ezer kilcsivel, jó gumikkal! Forgalomba nem helyezhető!
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok felétek,hogy szeretnék amerikából behozni egy motort (cross-t). És ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,hogy nem tud valaki olyan személyt aki ezzel foglalkozik?
Hogy behoz motorokat rendelésre? .... Én az ebay-en néztem egyet ki. Előre is köszönöm.
Sziasztok! Ha valaki tudna Kawasaki KMX-hez úszót,Tűszelepet,főtengely szimeringet,Km spirált elfekvőben annak nagyon örülnék és vevő is lennék rá. ;) Előre is kösz!
hali! nekem Gilera RX 125 henger,dugattyú és főtengely kellene és érdekelne :) ha valakiek van akkor msn címem: senmyres@freemail.hu e-mail címem:senmyres@citromail.hu telószámom: 06309314502. ha valakinek van léccí írjon vagy csörr :D ;) köszíí :)
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Ha valakinek van kérem jelezze engem érdekelne,elöre is köszi.
2003-as Yamaha R6-hoz kellene nekem fékkar meg jobb oldali lábtartó, de a lábtartónak elég lenne az a része amire az ember a lábát teszi. (nem tudom mi a pontos neve) Csak a vége van letörve.
Esetleg ha valakinek lenne kérem jelezze.
Yamaha FZR 1000 R (1990) -hez jó állapotú
PORLASZTÓ SORT
Írj rám! Üdv:Marci
Menyiért? Legjobb lenne az R719-es blokk de más is szóbajöhet.
Ár: 450.000 ft
Olyan kérdéssel fordulok felétek,hogy szeretnék amerikából behozni egy motort (cross-t). És ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,hogy nem tud valaki olyan személyt aki ezzel foglalkozik?
Hogy behoz motorokat rendelésre? .... Én az ebay-en néztem egyet ki. Előre is köszönöm.
VTR 1000 SP1-hez keresek,Hyperpro kormány lengéscsillapítóhoz tartókonzolokat.
Válaszokat,és a segítséget előre is köszönöm.
TL 1000 S első hengerfejet keresek kompletten. Tud valaki segíteni?
Akinek van valami idomja jelezze! Köszönöm
200.000 ft
Yamaha Fazer 1000 2001 alkatrészei eladók. Komplett motor hütő és hátsó felni nélkül 500.000 ft.
További alkatrészek:
-GSX-R 1000 K5-6
-GSX-R 600 K6-7
- R1 2003
-CBR 1100 XX
-ZX 400
-GSX-R 600/750 ,,98"
-BMW GS 1150 (Még bontatlan) 450.000 ft
-CBF 600 S
-R1 2006
DL 650-re keresek fékpedált.
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton: