yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
Hatalmas kérésem lenne, egy motort keresek már régóta, de itthon sehogy sem jön össze! Görögországba járok évente nyaralni, és ott nagy divat a Yamaha Z 125, nagyon szeretnék egyett itthonra is. Hasonló van, Honda Innova 125, de az 4 ütemű, nekem igazából a Yamaha kellene! Ha vki tud segiteni, vagy behozni vhonnan, azt nagyon megköszönném, fizetem is egyből! Köszönöm!
üdv mindenki!
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
Üdv Egy Gsx r 750 es karburátorsorhoz keresek egy keverék állito csavart. Kb 4 hónapja rendeltem meg a suzukinál de még mindig semmi. Tud valaki segiteni? Használt is érdekel
Ha jól tudom akkor a motor 2004es
Sziasztok!
Vettem egy yamaha XJ 550-est, és az első lámpa megbontásakor kiderült, hogy hiányzik a helyzetjelző égő, csak egy üres foglalat figyel benn. Meg van egy fekete vezetékes gyorcsatlakozós kábelvég üresen, gondolom,ez ment rá. Van esetleg valakinek tippje, hogy a lyukba kell-e külön foglalat, vagy speckó helyzetjezőégő megy bele közvetlenül? Esetleg bontottan?
Úgy láttam, hogy a lámpa belsejébe 4W felirat van nyomtatva, gondolom ennyi wattos égő kell bele.
Köszi! cs.nagy67@gmail.com
Sajna most képet nem tudok róla feltenni, csak hétvégén, de középen van a nagy halogén égő a lámpában a 3 kábeles csatlakozóval alatt pedig az ominózus luk, üresen.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
Kellemes estét mindenkinek!