Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!

Kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok!

Hatalmas kérésem lenne, egy motort keresek már régóta, de itthon sehogy sem jön össze! Görögországba járok évente nyaralni, és ott nagy divat a Yamaha Z 125, nagyon szeretnék egyett itthonra is. Hasonló van, Honda Innova 125, de az 4 ütemű, nekem igazából a Yamaha kellene! Ha vki tud segiteni, vagy behozni vhonnan, azt nagyon megköszönném, fizetem is egyből! Köszönöm!

Sziasztok
GSX-R K7 600-hoz keresek kék-fehér bal oldali idomot illetve oldaldeklit!Sérülés és karcmentes érdekel csak! Köszi
kösz, már vettem kb. harmad áron
vagy kpl elektronika ennyi?
Szega , ha kell még -van 10,000,-ft
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
bocy-g@freemail.hu
Szega , - küldj egy e.mail címet !
sziasztok!
van esetleg valakinek 99es zx6r-hez első féktárcsája?
üdv mindenki!
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
Szia,van hozzá ac pumpám,ha érdekel csörögj 06705850436.
Keresek Suzuki GSF650-hez ( K9) AC pumpát.
keresek!
aprilia pegaso 650 2001 zarszett
aprilia pegaso 650 2000 bendix
zxr 750 1993 benzinszivattyu
szia Andi, hivtalak de ki volt kapcsolva a telefonod. kerdezni akartam hogy van-e r6 2003-2005 elso lampad
Szia!

Lehetséges, mert 17-ig van a nyitvatartás, de én onlány vagyok nonstpop ( 30/579 8360)

Andi
Üdv Egy Gsx r 750 es karburátorsorhoz keresek egy keverék állito csavart. Kb 4 hónapja rendeltem meg a suzukinál de még mindig semmi. Tud valaki segiteni? Használt is érdekel
Ha jól tudom akkor a motor 2004es
Sziasztok!
Nincs valakinek 2004-es Suzuki SV 650-hez váltókar?
Ha esetleg valakinek lenne, azt nagyon megköszönném.
Ehhez a Husqvarna blokkhoz keresek VÁLTÓKART! email: doxxa55@gmail.com
Halihó,
2000-es CBR 1100 XX-hez keresek feszszabályzót.
Ha van egyéb ötlet, van-e valamilyen jól működő utángyártott, hol beszerezhető stb, stb
Köszi
már kikapcsoltatok :D
focitrom@citromail.hu- ide írnál egy árat rá? köszi!
kell a jó alkatrész is , igaz:
Szia!

Van hozzá féktárcsa, elérsz minket 70/500 8881

Üdv: Andi
Sziasztok!
Vettem egy yamaha XJ 550-est, és az első lámpa megbontásakor kiderült, hogy hiányzik a helyzetjelző égő, csak egy üres foglalat figyel benn. Meg van egy fekete vezetékes gyorcsatlakozós kábelvég üresen, gondolom,ez ment rá. Van esetleg valakinek tippje, hogy a lyukba kell-e külön foglalat, vagy speckó helyzetjezőégő megy bele közvetlenül? Esetleg bontottan?
Úgy láttam, hogy a lámpa belsejébe 4W felirat van nyomtatva, gondolom ennyi wattos égő kell bele.
Köszi! cs.nagy67@gmail.com
Sajna most képet nem tudok róla feltenni, csak hétvégén, de középen van a nagy halogén égő a lámpában a 3 kábeles csatlakozóval alatt pedig az ominózus luk, üresen.
Helló valaki megtudja nekem mondani hogy menyiszer lehet kivoni a motort egymás után ideiglenesen a forgalombol ?, köszi elöre is.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!