Kicsit ránéztem már jobban. Elküldte a személyi két oldalát..
A fájl neve Samxxxx (ami ugye a Samsunk telókra jellemző). A fájl száma (és egyben a neve) egymás után következik.
A tulajdonoságokban az egyik készítésének a dátum a15/10/02 (ezen a képen az igazolvány kiállításának a dátuma 2015) , készült Photosop, telefon Iphone 4 s. A felbontás 640*640. A másik oldal 17/04/16 készült, telefon ismeretlen, photosopra hivatkozik és a felbontás 1257*796.
Hát nem életszerű nem, hogy két kép készítése között eltelik 2 év, egymást követik a számok és változtatom a felbontást is. Főleg hogy a téma ugyanaz.
A fazon elszállítattja nekem 4400 eur-ért ha előre utalok. Szép kidolgozott hirdetés nem? Jelenleg Svájban van a motor, elküldte a személyi másolatát is (illetve valakiét akinek a nevén regisztrált.) Szerintem onnan 500 eur alatt be se hozzák.
2016-ot akartam irni.
A fájl neve Samxxxx (ami ugye a Samsunk telókra jellemző). A fájl száma (és egyben a neve) egymás után következik.
A tulajdonoságokban az egyik készítésének a dátum a15/10/02 (ezen a képen az igazolvány kiállításának a dátuma 2015) , készült Photosop, telefon Iphone 4 s. A felbontás 640*640. A másik oldal 17/04/16 készült, telefon ismeretlen, photosopra hivatkozik és a felbontás 1257*796.
Hát nem életszerű nem, hogy két kép készítése között eltelik 2 év, egymást követik a számok és változtatom a felbontást is. Főleg hogy a téma ugyanaz.
Azt irta a koronavirus miatt nem akar talalkozni.
Akkor told ki, allj felre. Ha tetszik elhozom, ha nem.masnsp betolod a garazsba.
Mondtam raerek.
https://www.autoscout24.de/ang...
A fazon elszállítattja nekem 4400 eur-ért ha előre utalok. Szép kidolgozott hirdetés nem? Jelenleg Svájban van a motor, elküldte a személyi másolatát is (illetve valakiét akinek a nevén regisztrált.) Szerintem onnan 500 eur alatt be se hozzák.
https://www.autoscout24.de/ang...
Alkatrész csak.
Ha alkatrésznek vámolom, forgalomba tudom itthon helyezni?
irtam privátot.
végig klikkelgettem de nem lettem okosabb. Csak egy sacc a 130 eur, vagy konkrétum?
Es kb 1000-1200 km-es tavolsagrol.
pár hónapja bedobtam, hogy ismerősöm lábon hozná be a motort. Akkor (itteniekkel egyetértésben) lebeszéltünk.
Most viszont lassan jön a jó idő.
Sehol nem találunk a neten a motorra vonatkozó kalkulátort (autósat igen), hogy mennyibe kerül az ideiglenes (piros) rendszám és a biztosítás.
Apropó, lábon hozott már be valaki motort?