Vasárnap ebéd után én, spec, készülök a Bükkbe, hogy a haverok közül tud e jönni valaki, azt még nem tudom.
Mindenki tele van munkával. Ezért jó favágónak lenni. A telet végigszopja az ember, de tavasszal azért lazábbra vehetem a figurát, és lehet menni motorozni.
Jönnél te is, ha megyünk?
Ha netán itt nem is tudunk beszélni, ott a számom az adatlapomon, hívj ezügyben.
Emlékszem rá,hogy van. Mármint hugod. De nem ismerném fel, ellentétben veled, mert téged felismerlek. Már nem azért, de feltűnő jelenség, amikor egyesével hívta félre a fiúkat számelkérés, beszélgetés és ilyesmik céljából Megjegyezhető
Még valami, tudtok baráti áron olajat? Idén a Motul-t néztem ki, 5100,ha tudtok 10 alatt kannásat, szólhatnátok Vagy 7100, mert az fullszintes, de jóval drágább.
És olajszűrőt merre érdemes venni? Hilfo 138
(Vagy ha valaki ilyen olajat tervez venni a későbbiekben,esetleg szólhatna nekem,és talán faragnak az árból.)
Idén gurultatok már együtt valamerre? Egy kisebb körben benne lennék én is Valahol hátul,eldugva,mert mindig egyedül megyek
Reeemekmekmek.. Annyira gányolni nem akarok, csak összerakni és eladni. Addig meg haver használná. Szóval működnie kéne
54.08 a hengerben a persely,a dugó elvileg 54.02,gyakorlatban csak a szoknyája akkora,felül kopott vagy 0.3-et,és a gyűrű se olyan eleven benne. Gondoltam meggyűrűzöm,de az nem volt életképes ötlet,mivel nincs hozzá gyűrű.. Ez amúgy egy Vertex dugó,szóval ha más nem,keresek valami jó/jobb állapotút használtba
Magával, a hüvelyezéssel, meg a gyártott dugóval semmi baj nincs, csak a minősége megfelelő legyen.
Íme, itt egy szemléletes példa.
Gyönyörűen megcsinált hüvelyezés 10.000ft-os TKR dugóval, ami az iparos szerint istenkirály.
Egy szettet sem sikerült bejáratni az öt-hat pár dugóból...
Minőségi motorba minőségi cucc dukál, kb ennyi a történet.
Hidasnémetibe van egy srác ő csinálta nekem a Kawát még anno.
Festés+kis javítás is volt.