Azt inkább felejtsd el! Nekem hüvelyeztek hengert, meg gyártottak dugót hozzá, hááát,,, mit ne mondjak. Simsonba is sírva tettem volna bele. Dehát kész lettek, újak voltak, összeraktam a motort velük.
Kis szerencsével a pár elment majdnem egy évig.
Anno sört mondtam, de a csoki is jó lesz
Ah, jó nekem, ha elszaladok hozzád, de váratlanul nem akartam, a házra meg nem emlékszem már. Helyileg okés Nyugodtan szólhattál volna, mert szét volt yzedve egy évig, és nem igazán tudam mi hol van. A lehúzö becsületesen a szobába vopt a fiókba De meglett, azót polcon van.
Ha már témánál vagyunk, haveromnak kéne motor, de dugattyú bajos. Úgy hallottam a Baross környékén van valami dugógyáros. Erről tudsz vagy tud valaki valamit? Esetleg nincs valami dugód ebbe a csutakba? Bár még azzal se lehetne eladni rendszámosan
Vissza szoktam írni, főleg ha válaszra várok. Lehet hogy nem kaptam meg, vagy a spamek közé sorolta. Időközben készíttettem másikat, mert éppen kellett és nem volt...
De meg tudunk egyezni! Ha találkozol Szandrával, viszel neki 2 tábla (mondjuk alpesi tejes)milka csokit, és el lesz felejtve. A többit majd rendezem vele
Értem a célzást Adee, totál ludas vagyok benne,de ne haragudj, írtam neked e-mailt ezzel kapcsolatban tavaly, hogy add meg a számod, mert már nem tudom merre laksz, de nem írtál vissza. Majd írok megint egy mailt
Szia! Nekem az sv- ről lehet, h van 2 de nem vagyok benne biztos. Csak nem itthon vannak a kacatjai, de ha ráér, megnézem majd neked, ha megyek mamáékhoz.
Szeva!
Te vagy az én emberem momentán! Tudnál nekem abban segíteni, hogy a városban, vagy környékén hol tudnak motor gumit felszerelni és centírozni? Mert szerelésről tudok, de a többiről nem nagyon. Kb már csak annyi hiányzik az idei motorozáshoz.
A nyéki bontósok számát vagy elérhetőségét nem tudjátok? Motor,motor,motorbontó természetesen Vagy akadé esetleg valakinek egy felesleges SV vagy GSX-R gyári index?
Helló Altertego úr!
Jó tapadósban biztosan nem, valami chopper, vagy túra biztos volna gumis havernál.
De ahogy ezt a méretet nézem, még ez is gyanús.
Mindenesetre rákérdezek neked, ha ott járok.
Külföldről behozott motor forgalomba helyezéshez a miskolci nemzeti közlekedési hatóság műszaki központjában kell a műszakit megcsinálni de mi az a telefonszám amit fel kell hívni? Mert gondolom, hogy időpontot kell kérni.
Jójó! Majd csinálok elé egy bukókeretet, biztos, ami. Na meg kerülöm innentől nagy ívben a lengyel rendszámú ótókat!
Kis szerencsével a pár elment majdnem egy évig.
NEM ÖSSZETÖRNI EZT IS!
De... mi együtt vizsgáztunk?
Ah, jó nekem, ha elszaladok hozzád, de váratlanul nem akartam, a házra meg nem emlékszem már. Helyileg okés Nyugodtan szólhattál volna, mert szét volt yzedve egy évig, és nem igazán tudam mi hol van. A lehúzö becsületesen a szobába vopt a fiókba De meglett, azót polcon van.
Ha már témánál vagyunk, haveromnak kéne motor, de dugattyú bajos. Úgy hallottam a Baross környékén van valami dugógyáros. Erről tudsz vagy tud valaki valamit? Esetleg nincs valami dugód ebbe a csutakba? Bár még azzal se lehetne eladni rendszámosan
De meg tudunk egyezni! Ha találkozol Szandrával, viszel neki 2 tábla (mondjuk alpesi tejes)milka csokit, és el lesz felejtve. A többit majd rendezem vele
(Kocsonya ideje alatt az egyik este én szólítottalak le a pizza táborban,amikor mondtam a pályanapot)
http://onroad.hu/2014/03/19/ime-az-uj-csaladunk-mol-moto
ros-family/
Te vagy az én emberem momentán! Tudnál nekem abban segíteni, hogy a városban, vagy környékén hol tudnak motor gumit felszerelni és centírozni? Mert szerelésről tudok, de a többiről nem nagyon. Kb már csak annyi hiányzik az idei motorozáshoz.
A nyéki bontósok számát vagy elérhetőségét nem tudjátok? Motor,motor,motorbontó természetesen Vagy akadé esetleg valakinek egy felesleges SV vagy GSX-R gyári index?
Jó tapadósban biztosan nem, valami chopper, vagy túra biztos volna gumis havernál.
De ahogy ezt a méretet nézem, még ez is gyanús.
Mindenesetre rákérdezek neked, ha ott járok.