Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xt-n nincs is fordulatszám mérő mégis megvagyunk nélküle
Sziasztok!
Egy kérdés: A VFR 800 V-tech mikor ráadjuk a gyújtást akkor a fordulatszámmérő nem csinálja meg a tesztet? Youtubos videókon úgy láttam nem, ugyanis nekem mikor ráadom a gyújtást csak megugrik 1000 es fordulatra a mutató de utána nem is reagál a fordulatra... az a baj nem tudom hogy valamelyik jeladó a rossz vagy a fordulatszámmérő...már szétszedtem de se por sem semmit nem látok rajta... az egyik szerelő srác azt mondta hogy tuti a műszer rossz ha nem csinálja tesztet sem de most esik le hogy a vidiken sem megy ki gyújtás ráadáskor a mutató végkitérésbe... Az a baj ha most veszek egy műszerfalat 65 ezerért közben jeladó baja van akkor megettem.....Szerintetek? Mi tévő legyek?
Nem ismertek vkit itt a közelben aki tudna segíteni esetleg ilyen mocija van.... 2002 VFR 800 Vtech...
Eladó!Fúrást igényel!Reális áron!
Tisztelt Motoros Társak.
2014. május 16. 12:00 és 2014. május 18. 06:00 között a FEHÉRGYARMAT Városi Strandon kerül megrendezésre az FME első motoros találkozója. Sok koncert, ügyességi verseny, motoros tájtúra a beregi térség legszebb részén, éjszakai fürdőzés,streetfighter bemutató stb, stb. Szombat 20:30-kor nagyszabású Karthago koncert! Részletes program hamarosan!Mindenki szeretettel várunk! FME
Erről eszembe jutott egy sztori, leírom. Múltkor a buszon felszállt egy féltucat rejtett erőforrás és szerintük jogosultak voltak családi kedvezményre. Ismerősöm volt a buszsofőr, elkérte még a lakcímkártyájukat is elmagyarázta nekik egyszer a szabályokat, nem értették...elmagyarázta vagy 5percen keresztül, szép lassan, ettől érthetőbben nem lehetett. Erre a vezérhím reakciója egy fejvakarás mellett: "haljak meg én ezt nem értem"
Lehet kíjnaijak hirdetik.
Azok beszélnek így
Hát,,, az is egy szempont.
Rákuci utca.... múltkor bejött hozzánk egy fantörpikus csaj, h mondjam már meg neki, merre van az a "dőzse utca vagymi". Mutattam, h balra van a Dózsa út. Kiment és elindult jobbra.
De legalább le tudták írni
Vannak ám még komoly lehetőségek az életben.
http://aprod.hu/hirdetes/danuv...
http://aprod.hu/hirdetes/petes...

sírjak, vagy nevessek?
Helyes!
Semmin.. csak mondom, ha neked szabad úgy csinálni, mintha gondolkodnál, akkor nekem is
Ne gondolkozz, nem az erősséged
Egyébként min akadtál fent?
Tök jó, motorozós idő van kint! 9C°!
Csak az a kár, hogy szakad az eső...
Télűzőnek egy kis program!
Eladó vagy cserélném másik kézvédőre!
Szerencsére nem ismerem
Kawán megvolt a stabilitás csak olyan nehéznek érződött és az elejét éreztem a gyenge pontnak, határ feszegetésnél
csak sok pénz kell és nincs aggodalom

Jó másnapot