Szombaton már be volt foltozva De a Bükk nekem akkor se olyan jó mint a Mátra.. hiába jobb az út, mindig van valami szutyok vagy kavics amit jobban utálok a már jól ismert kátyuknál.. Cered meg a legjobb No meg Aggtelek, de az már kicsit messzebb van.
A Bükk? A múltkor mentünk Lillafüredre, párszor akkora darabok hiányoztak az út "széléből" h elfértek volna autóval is benne. Persze csak egy táblát kiraktak elé, h időd se nagyon legyen megállni vagy kikerülni ha gyorsabban mész.
Eladó jó állapotban lévő AXO motoros ruha méretprobléma miatt! Szakadás, kopás és csuszásmentes! Szerintem ennyiért ajándék! 35000Ft 30/236-1413 Felpróbálható Gyöngyösön
Szép gép, ha tudok mindennap mellé parkolok!
Mostanság elég nagy a rendőri jelenlét, le- fel ingázva minden motorost kivesz a két motoros rendőr és be is gyűjt pár ezrest a haza nevében. A Mátra útjai siralmasak, Mházáig tűrhető. Cered felé lehet jót menni, na meg a Bükk!
Füred és Háza között!
A többi "út" max túraendúrónak vagy supermotónak, való
Hétvégén amikor nagy a forgalom nagyobb a sündörgés is, hétköznap jobb a helyzet minden szempontból.
A Parádasvári felfutó kritikán aluli,a galyai szintén,Mfúred -Mháza között elmegy kategória,itt van inkább motorozás jobban,de tegnap is volt 1 baleset.... Parád felől Eger felé is van 1 elmegy rész.
Sziasztok!
6 év kihagyás után végre rászántam magam és vettem egy gsxr 400 motort ( nekem ez is elég, ráadásul ez fért bele a költségvetésbe ) kérdés hogy mennyire motorozható a mátra illetve mennyire van tele rendörökkel? illetve ti merre és mikor szoktatok motorozni?
Tisztelettel Gábor
Ki mit tud erről?