Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz! bár nekem minden pozitív! nem igazán lehet kibillenteni a nyugalmamból
Hawerokkal nem verekszünk, javíts ki ha tévedek

Ghostííí
Ezt a szart meg neked csináltam két perce de már úgylátom vízszintesbe lőtted magad de azért bemásolom.

http://www.sportmotor.hu/motor...

33sectől az élmény
Zsolti! Nem csibészelni!
legalább Neked szolgálhattam ma este valami pozitívummal!
na látod! nem kell itt veszekedni.....ha lehet verekedni is
ez egy borongós szerdai nap volt szeptemberben....
Na akkor okés és m,égegyszer neharagudj, majd figyelek mitmondok, Tisztelettudó komám
Tisztelettudó vagy "apám"
És ez tiszteletreméltó
Nincs harag haver!
dehogy haragszom, inkább nekem kéne ezt mondnai hogy remélem nem haragszol. Perzse h volt benne igazság, cakpak az egész igazad van. Hidd el ha tudom en nyire betesz nemmondom, csak a hülyeszokás, egymás kostolgatása. Remélem tényleg nincs harag tényleg nemakarok rosszbalenni veled se senkivel
tetszik mi? joffééélee mind2
egyenlőre az Én kiakasztásomon mesterkedik...
ghost sztem most akasztotta fel magát a szilvafára
Igaza van Lindának....poén poén...egy ideig...de itt mi legtöbben azért megadjuk egymásnak a kellő tiszteletet....Tudod mi elég sűrűn találkoztunk egymással szezonban,mégsem szopatjuk egymást halálra...Nem haragszom rád sem,csak kicsit erősnek éreztem ezeket a beszólásokat főleg ugy hogy még eddig kétszer futottunk össze személyesen...Ezért nem kell megharagudnod,de ugy gondolom van némi igazság a szavaimban...
nahh láss még csodát
vagy másikat mutassak?
nah végre köszönöm szépen, vééégre megtört a jég, de ha ghoston mult volna ha szimszonnal jön szembe se veszemészre
temessetek már el ennyiért hát beszarok, lónak a tuloldalán
Majd én mutatom akkor
igazi marketinges
ennyi...
Csak másokat mi?
Jaja!De türelmes ember vagyok még az a szerencse...
azt várhatod...
magát nem reklámozza...