Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
Hi mester!:)
Jobbat!
Jó estét
Nyamiiiii....
Szép jó estét!
mi ez a nagy némaság... ?!
elvitte a cica a nyelvüket ?
vagy a ghostot.......
Rendben várlak csak szólj előtte!
Hy
Jövőhéten valamikor kimegyek a kameráért.
Jó estét mindenkinek!
Igen, Pelikán segít, ha tud, de mindig tud, és Eszter készíti a legjobb madártejes sütit
vKöszönjük Kedves vagy,és neked és a szeretteidnek is minden jót!
Tényleg mielőtt elfelejteném Kívánok nektek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és természetesen minden motoros társamnak is! És remélem minél előbb letudunk ülni a fa lépcsőre jókat dumcsizni és persze jókat csapatni a vasakkal!
Igy van még mindig az van,de látod nem kapkodjuk el! Ha lesz lesz ha nem nem...!Igy is jó! Nincsenek nagy vágyaink látod!
Jóidőt kérek a Jézuskától!
de hamar eljön meglátod...Nemrég még a lépcsön ültünk,mostmeg már a pezsgőt bontjuk az ujévhez...
Ja ja. Várom a tavaszt de nem akar jönni na meg ahogy tetszik mondani a Karácsony előtti izgalmak Na akkor ezek szerint még a gyári dob van a gixeren? Kérd meg a Jézuskát,hogy a fa alá tegyen nektek egy Yoshi-t vagy egy Akrát Persze neked meg egy hat kilós gixert!
Nos ugyhogy na...!
Amugy minden oké arrafele?! Karácsonyi ez meg az,meg miegymás..?!
Júúj!
Elvből nem vennénk meg,tudva az egykori gazdáját! nem Örláng miatt hanem akitől vette! Pont ennyivel tartozik a gazdája még nekünk...
13fele hivott?Nem vettem fel,idegen szám...
Azt a dobot? azt arrol a motorrol vette meg amit mi adtunk el tavaly..
Utólagos engedelmeddel megadtam neki a számodat. Azt akarta megkérdezni tőletek,hogy nincs-é szükségetek a Yoshi dobjára.De akkor ezek szerint még nem hívott.
Micsoda....?!
Büdös.........
Szikra bácsi!Jól fordult a nyárikonyha mi? Ott voltam a szeren...:)