Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm....
Múlt hét pénteken
Amikor többen írták, hogy du-án kinn lesznek
ez ma volt?
hát igen ilyen időben sehol senki...
szép jó estét!ilyen emberekre van szüksége a népgazdaságnak akik nem szórakoznak,hanem dolgoznak!
Vannak követőid.....
...a nyár végére eláztál te is egyszer legalább
Helo!Munka volt...nincs diszkó!
heló!én már bejelentkeztem délután....a hegyen se nagyon volt senki
Jó estét! Látom sehol senki...
nektek szerencsétek volt....
én most értem haza.mikor kiértünk a hegyre még a nap is sütött.aztán elborult,de nem áztunk meg.jót gurultunk,ez volt a mai nap...
du időben végeztem a melóval és elindultam a mátrába de hortnál meg kellet forduljak anyira fázta és hazafelé még az eső is elkezedett esni
...nem! addigra elmentem....
JO ÉJJT.....
Elissa gooooooooooooooooooo
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
na jó éjt!úgy látom mindenki elszivárgott aludni.... kinek a pap,kinek a paplan
Én megyek és vízszintesbe helyezem magam, további jó csevegést srácok, és jóéjt mindenkinek
bezony!a nővéremmel apám Danúviáján....1960-as évek vége felé
APUKA?EZ TE VAGY?
http://youtu.be/zwvd3kvmlpu hát igy se járjatok..................
nekem az a véleményem,hogy ha valakinek elő van írva-akkor menni kell túlvilágra....és mind1hogy hány motorja volt,hogy tud motorozni.én ezt vállaltam mikor motorra ültem...ekkor