Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.heol.hu/heves/kek-h... Tegnap Eger-Kerecsend

Nem ismertem, de jött velem szembe aznap, és egy csajjal volt akkor, piros kabátban. Nem gondoltma volna hogy ez lessz a vége, még most is átfut rajtam a hideg. R.I.P Barátom
Amikor ott járok dudálok..........
Ha megállok ott,furán néznek az autosok........szegény cimbora..........ez voot az elsö mocija ugy tudom.
gyerek nem volt.a baleset után volt a helyszínen egy motoros megemlékezés és azóta is van ott egy kis emlékhely.
S még utánna cagáék teszteltek ott.hogy tényleg nem birt e megállni.
Nem tartom valószínűnek komám
Gyerekei voltak? Gondolom élettárs az biztos volt
Nem.csak rosszkor voltam rossz helyen. lehet hogy a rendörök látták a videokat?
szóval fekete bárány vagy és rossz példát mutatsz valami oka biztos volt,hogy téged zaklattak,nem csak az ,hogy pont arra mentél.
Ugy hogy éppen arra motoroztam s elövettek...........
Fzres?
Hát elhiszem bazz az ilyen kit ne rázna meg, részvétem. Hány éves volt?
Hogy a csajozást nem utoljára kéne írni a hobbidba mint ami az adatlapodon van
erre az esetre én is emlékszem... és te hogy kerültél a képbe?
Megértem. minket is megráz az ilyen.képzeld apuka. itt a hegyen is voot olyan,hogy egy pásztoi srác belerongyolt egy fa szállito szerelvénybe.s engem vettek elö.....mondván együtt motoroztunk..........
itt a városból kivezető úton ment egyenesen,valóban 200fölött,ez az autó pedig befordult eléje balra.de valószínű,hogy az autós nem észlelhette,mert mikor megkezdte a manővert,még az aluljárótól nem is látta a motort.és ugye másodpercenként majdnem70méter az nem gyenge....nagyon megrázott az eset.
bizony az.......................szikra bácsi
Mire gondolsz sráci?
Nagy Casnova lehetsz ahogy így olvasgatom a hozzászólásaid
Na na !
De csak miattad van itt. te vagy a fény az éjszakában. hajrá atesz..........
Le kell rugni a tükröt stb.mint az olaszok csinálják.............