2007-2008-as R1-hez (RN19) eladó FMF Apex dobok összekötővel szűkítővel, nem hangos, de szép hangja van. (101,3 dB, hungaroringen lehet vele menni).
Ár: 110e HUF
Valakinek nem fetreng otthon egy E-jeles viszonylag kisköbcentisre való kipufogó?
Vettem egy Suzuki TU 125-öt (GN, GZ) a lyánygyereknek, de a dobja hiába szép új, utángyártott és nincs rajta jel. Kellene "valami" a vizsgához.
Esetleg tippek mit faraghatnék rá olcsón?
Kint az utcán már nem tartok tőle, mert igen rosszindulatúnak kell lenni aki ebben nem a gyári dobot látja. De tudom, hogy a Honda első vizsgáján is keresték az E-jelet a látványosan eredeti katalizátoros dobon...
Eladó FINSTER Sportdob!
Ár: 45.000Ft
(GSX-R motorra jó)
-Használt.
-4 csavaros.
-Bilincs jár hozzá.
-Nincs rajta "E,, betű.
-Postázom vagy személyesen átvehető.
-Postázás esetén a postaköltség a vevőt terheli.
Sc project replica eladó, kipróbalva volt csak fent, teljesen új. 60as slip on, szűkítővel 50es csőre is rámegy, db killerrel pánttal rugókkal szűkítővel. Hibátlan minőségű igényes darab, e-jeles, ha érdekel tudok videót küldeni, k2 gsxr 1000en volt kipróbálva. Eladás oka: nekem kurva hangos.
Összekötő csővet keresek vagy olyant aki elkesziti. Kawasaki zx10r 2006 motorhoz kellene. Nem a gyári fentihez szeretném alulra lenne egy dobosra alakítva.
Ár: 110e HUF
Vettem egy Suzuki TU 125-öt (GN, GZ) a lyánygyereknek, de a dobja hiába szép új, utángyártott és nincs rajta jel. Kellene "valami" a vizsgához.
Esetleg tippek mit faraghatnék rá olcsón?
Kint az utcán már nem tartok tőle, mert igen rosszindulatúnak kell lenni aki ebben nem a gyári dobot látja. De tudom, hogy a Honda első vizsgáján is keresték az E-jelet a látványosan eredeti katalizátoros dobon...
Ár: 45.000Ft
(GSX-R motorra jó)
-Használt.
-4 csavaros.
-Bilincs jár hozzá.
-Nincs rajta "E,, betű.
-Postázom vagy személyesen átvehető.
-Postázás esetén a postaköltség a vevőt terheli.
tudom vele csinaltatni bonyolult volna.
Gixxer 1000 K5-re keresek dobot,akinek esetleg lenne felesleges...
hátha valakit érdekel:
https://www.autoalkatresz.hu/m...
Üdv,