Sziasztok!
Arra a kérdésre várnám a megtisztelő válaszokat hogy a katalizátor elhasználódását.elégését vagy törését milyen jelenségek kísérik a kipufogó rendszerben?Illetve ha ezek közül bármelyik bekövetkezik értelemszerű-e a csere vagy ahogy egy-két helyen olvastam szétvágni a kipufogót kiszedni a katalizátor maradványait?
Konkrétan erről a robogó katalizátoros kipufogójáról lenne szó.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A képen látható egy Yamaha Yzf-R125 tipusu 4ütemű motor! Én is egy hasonló dobot szeretnék az enyémre a gyári rendszerre! Van valaki aki elvállalja a legyártását? Esetleg tud valaki valakit aki elvállalja? És kb mennyiért? Szerintem persze csak szerintem nem lehet nagy összeg, mert se fényezés semmi nem kell! Előre is köszi!
Eladók Bódis style dobok (matrica jár hozzá csak nincs rajta). Slip-on 60 mm-es a belépőoldalon, palást 100mm-es kör, 400 mm hosszú, Db killerrel.
A jobb oldali kicsit be van nyomódva teleszkópnál, de kívülről nem látszik. Ár: hibátlan 25.000 és sérült 20.000 Ft.
pannon, 944három-száz
Srácok, ki hallott már a Jardine GP1 kipuffról?
K6-k7 gixxerhez még alul volt egy dob, abból jött a cső ki, de K8-nál a gyári középdobra van rácsatlakoztatva.
Miért? K8-on másabb a középdob mint a K7-en?
Arra a kérdésre várnám a megtisztelő válaszokat hogy a katalizátor elhasználódását.elégését vagy törését milyen jelenségek kísérik a kipufogó rendszerben?Illetve ha ezek közül bármelyik bekövetkezik értelemszerű-e a csere vagy ahogy egy-két helyen olvastam szétvágni a kipufogót kiszedni a katalizátor maradványait?
Konkrétan erről a robogó katalizátoros kipufogójáról lenne szó.
csak az eleje kellene a dob nem
esetleg aki ilyent tudna csinálni?
köszi!
Köszönettel
40.000.- Ft Budapesti átvétellel
köszönni xépen
A jobb oldali kicsit be van nyomódva teleszkópnál, de kívülről nem látszik. Ár: hibátlan 25.000 és sérült 20.000 Ft.
pannon, 944három-száz
K6-k7 gixxerhez még alul volt egy dob, abból jött a cső ki, de K8-nál a gyári középdobra van rácsatlakoztatva.
Miért? K8-on másabb a középdob mint a K7-en?