Nem tudom hogy ki mennyire figyeli az apróhirdetéseket de nekem feltűnt hogy a Simson árak 80 000Ft-tól már lassan 200 000Ft-ig érnek, java pedig 140 000Ft körül... robogót meg már
100 000Ft alatt nagyon jókat kapni.. érdekesssss Most hétvégén elő mindenkinek a motorokkal végig 30 fok... a doktorok is a gokart pályát ajánlják
Szét vág az ideg komolyan mondom, megérkezett a biztosító ajánlata, 120 ezer forint!
MIT KÉPZELNEK?
Megkapták a bírói végzést, de ők felül is bírálhatják? amúgy ha teljesen a másik fél lenne a hibás, 602eFt járna nekem, amúgy kb 400...
De nem, ők azt hiszik hogy én voltam a hibás, vicc ez vagy mi?
Nem hagyjuk annyiban, de megint csak időhúzás az egész...
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
sajnálom,hogy ilyen emberek is vannak....hiszen nincsen más csak a raptor Csabától...az az igazi...vagy az igazi a Csabától...
Sziasztok!Van egy eladó napszemüvegem ami videó felvételt tud készíteni motorozás közben jó minőségben. Memóriakártyát kell beletenni és már lehet is felvenni vele. Egész jól néz ki a szemcsi. Ár :10 e ft hurkale@citromail.hu 70/36-78-164
OFF:
Júliustól új, 10fős KETTLEBELL csoport indul a Bóbis Gyula sportcsarnokban.
Időpontok: K.;Cs. 17:00-18:30.
Érdeklődni: barcsik.laszlo88@gmail.com, 0620/591-55-88
Sokat hallok motorosokat panaszkodni, hogy nincs kondi. Lehet rajta változtatni
100 000Ft alatt nagyon jókat kapni.. érdekesssss Most hétvégén elő mindenkinek a motorokkal végig 30 fok... a doktorok is a gokart pályát ajánlják
MIlyen idő van felétek kecsóiak!? Gondoltam rá meglátogatnám a pályát... köszi az infókat!
MIT KÉPZELNEK?
Megkapták a bírói végzést, de ők felül is bírálhatják? amúgy ha teljesen a másik fél lenne a hibás, 602eFt járna nekem, amúgy kb 400...
De nem, ők azt hiszik hogy én voltam a hibás, vicc ez vagy mi?
Nem hagyjuk annyiban, de megint csak időhúzás az egész...
Köszönöm, eladó! :)
Nagyon szép a hangja a kicsinek.
sajnálom,hogy ilyen emberek is vannak....hiszen nincsen más csak a raptor Csabától...az az igazi...vagy az igazi a Csabától...
hány meccse volt? mit tudsz?
mindjárt írok is neki egy sms-t!
Nem hiába,ő is kettlebellel készült :):):)
sztem aki kipróbálja az tuti nem ül motorra 2 hétig
de vannak mazohisták minden bizonnyal:)
lacka! hallottad az öcskös 2. lett ma az e.b.-én?
Júliustól új, 10fős KETTLEBELL csoport indul a Bóbis Gyula sportcsarnokban.
Időpontok: K.;Cs. 17:00-18:30.
Érdeklődni: barcsik.laszlo88@gmail.com, 0620/591-55-88
Sokat hallok motorosokat panaszkodni, hogy nincs kondi. Lehet rajta változtatni
http://href.hu/x/cmpk