kb 3 hónap mire a biztosító fizet....az áprilisban életbe lépett törvény alapján csak ha szakszervizbe viszed és minden számlára készül akkor fizet teljes árat a bizti, ha magánban csináltatod akkor 70% körülit mínusz áfát fizetnek.....
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ma a parkolóban szabályosan álló motoromat beletaposta a betonba egy 17 éves nagyfiú friss jogsival,apuci autójával.
Kárbejelentőt kitöltöttük,elismerte a károkozást.
Szombaton megy a motor Papp Laciékhoz.
Mire számíthatok?Mennyi idő alatt lehet újra motorom?
Csak azért bosszant mert 1 éve csináltatom,és 1 hónapja lett teljesen kész.1000 km-t tudtam használni.
Ha valakinek van személyes tapasztalata és írna nekem azt megköszönném.
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Esélyes :) Szeretek Tős fele menni az Alpárin, csak tudni kell hol vannak az úthibák, meg honnan kanyarodik fel eléd valami mezőgazdasági gép. ^^
Reményeim szerint én is ki tudok majd menni vasárnap a gokartra, ha nem is elejétől végéig.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ma a parkolóban szabályosan álló motoromat beletaposta a betonba egy 17 éves nagyfiú friss jogsival,apuci autójával.
Kárbejelentőt kitöltöttük,elismerte a károkozást.
Szombaton megy a motor Papp Laciékhoz.
Mire számíthatok?Mennyi idő alatt lehet újra motorom?
Csak azért bosszant mert 1 éve csináltatom,és 1 hónapja lett teljesen kész.1000 km-t tudtam használni.
Ha valakinek van személyes tapasztalata és írna nekem azt megköszönném.
További szép napot!
Jók a képek! Július 24.-én a gokartpályán pályán készített többi kép elérhető valahol?
Előre is köszönöm!
Üdv!
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
részvétem a hozzátartozóknak
nem volt rossz srác.
Ismerte valaki innen a srácot:
http://www.baon.hu/bekes/kek-h...
Reményeim szerint én is ki tudok majd menni vasárnap a gokartra, ha nem is elejétől végéig.
Egyébként mi tutira találkoztunk már az alpári útonn.Öszetéveszthetetlen a motorod.