Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon köszönöm.
eszembe se jutott megkérdezni :o(
egy szó mint száz, otthon megnéztem a leslie képeit. ugyanebben a kanyarban készült. szerintem gyorsabb benne.
vagyis mélyebbre dönt az tuti.
van mit tanulnom még...

köszönöm a képeket.
Túró!

Te szegény "szürkeegér kawasaki". Inkább kérdeznél, hogy ha már ott voltam a fotóapparáttal, akkor nem-e csináltam rólad egy pár képet.

Szal itt egy pár, de nem a legjobbak, mert gyorsabb voltál mint az exponálás.

Köszi Bálint636!

Írtam neki.
Grizzly,

egy barátomnak van eladó ZZ-R 400-asa, "96-os. Na az a motor biztosan jó, viszont nem is 440-be kerül. Ha nem akarsz romot venni, és hajlandó vagy többet áldozni motorra, inkább azt vedd meg. A mailcíme: gpro@freemail.hu
hello,

nézem

LX
szia LX nézed areal meccset?:D

én nascart nezek:)
Grizzly,

szerintem így interneten keresztül senki nem fogja tudni neked megmondani hogy jó vásár-e. Vigyél magaddal egy motorokhoz nagyon értő személy, és hagyd hogy körbenézze és véleményt mondjon róla, majd azután dönts.
szerintem....

LX
Kaptam tőle E-Mailt:
SÉRÜLÉSE NINCS. a MOTROT CSAK HOBBI CÉLRA HASZNÁLTAM. SZERVÍZE MÁRCIUSBAN TÖRTÉNT. TÖRTÉNT HÁTSÓ LÁNCKERÉK GUMI HARDY CSERE, HÁTSÓ FÉKBETÉT CSERE, KARBURÁTOR SZINKRON ÉS ELSŐ TELESZKÓP SZIMMERING JAVÍTVA. 43296 KM. VAN BENNE. FORGALMI SZERINT 26kW-OS A MOCI. KETTŐ ÉVE VÁSÁROLTAM A MOTROT.

Szerintem megéri! Vagy nem???
Feltétlenül keress egy _ehhez_ (állapotfelmérés) jószemű motorost, akár itt...
Egyesek (köztük én) javított (alu)vázú motort nem vennének, nekem anno jól jött egy barátom ezügyben.
Grizzly,

ennyiből azért nehéz megállapítani, hogy az a motor megéri-e a 440-et. Azt hiszem ez elég kevés pénz egy ZZ-R 400-ért, szóval légy óvatos, lehet hogy baja van.
Egyébként maga a típus nem rossz választás, kényelmes, jóformájú, takarékos motor.
nagyon jó áron adják, 440 alkudd le 390re tiéd a legjobb vétel! vagy 400ra és akkor is baromi jó, de ha iylen áron van meg igyis jo penz erte!
Csaszii

Köszi! most már nagyon ő mellette voksolok
Grizzly

LAssacskán üdvözlünk a kawa klubban mint ZZR tulaj
Hello!

Találtam egy ZZR 400-ast hirdetésben.
1994-es, 43000Km, Ujjnyi horpadás a tankon mert eldőlt.
Ára: 440.000Ft

Megéri???
Jó ez a motor? Mi a véleményetek róla?
Ő lenne a második motorom.Előtte Simson volt. Akorl jogsit most csináltam.

Köszi
Kellemes 7végét mindenkinek!

ciao, LX
azért írtam hogy nekem biztos nem is kell érteni

LX
Telefonon beszéltünk. Elég, ha Ő érti, később Te is értheted, ha többször összefutunk. :)
próbáltam megérteni ezt a matricát... visszaolvastam... de nem értem biztos nem is kell értenem...

LX
Túró!
Kérek, könyörgök egy képért! Mailcím már az adataim között is!
(matrica alatt meg nem csak a ninjaklubost értettem, bár inkább azt kívánom, sose kelljen pótolnod a fennlévőket)
Mind1...majd legközelebb
megjött.
abszolute nem emlékszem
Küldtem e-mailt!
nekem még mindig a dög jön be.
egyfolytában nézem.
semmi.
mailcím.
attilakawa@freemail.hu.

ha így jobb.