nagyon köszönöm.
eszembe se jutott megkérdezni :o(
egy szó mint száz, otthon megnéztem a leslie képeit. ugyanebben a kanyarban készült. szerintem gyorsabb benne.
vagyis mélyebbre dönt az tuti.
van mit tanulnom még...
egy barátomnak van eladó ZZ-R 400-asa, "96-os. Na az a motor biztosan jó, viszont nem is 440-be kerül. Ha nem akarsz romot venni, és hajlandó vagy többet áldozni motorra, inkább azt vedd meg. A mailcíme: gpro@freemail.hu
szerintem így interneten keresztül senki nem fogja tudni neked megmondani hogy jó vásár-e. Vigyél magaddal egy motorokhoz nagyon értő személy, és hagyd hogy körbenézze és véleményt mondjon róla, majd azután dönts.
szerintem....
Kaptam tőle E-Mailt:
SÉRÜLÉSE NINCS. a MOTROT CSAK HOBBI CÉLRA HASZNÁLTAM. SZERVÍZE MÁRCIUSBAN TÖRTÉNT. TÖRTÉNT HÁTSÓ LÁNCKERÉK GUMI HARDY CSERE, HÁTSÓ FÉKBETÉT CSERE, KARBURÁTOR SZINKRON ÉS ELSŐ TELESZKÓP SZIMMERING JAVÍTVA. 43296 KM. VAN BENNE. FORGALMI SZERINT 26kW-OS A MOCI. KETTŐ ÉVE VÁSÁROLTAM A MOTROT.
Feltétlenül keress egy _ehhez_ (állapotfelmérés) jószemű motorost, akár itt...
Egyesek (köztük én) javított (alu)vázú motort nem vennének, nekem anno jól jött egy barátom ezügyben.
ennyiből azért nehéz megállapítani, hogy az a motor megéri-e a 440-et. Azt hiszem ez elég kevés pénz egy ZZ-R 400-ért, szóval légy óvatos, lehet hogy baja van.
Egyébként maga a típus nem rossz választás, kényelmes, jóformájú, takarékos motor.
Túró!
Kérek, könyörgök egy képért! Mailcím már az adataim között is!
(matrica alatt meg nem csak a ninjaklubost értettem, bár inkább azt kívánom, sose kelljen pótolnod a fennlévőket)
eszembe se jutott megkérdezni :o(
egy szó mint száz, otthon megnéztem a leslie képeit. ugyanebben a kanyarban készült. szerintem gyorsabb benne.
vagyis mélyebbre dönt az tuti.
van mit tanulnom még...
köszönöm a képeket.