Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lepattanó volt, én is szoktam velük élni

---
Csaszii, az már nyerőbb, ha motorozásról beszélsz. :)
Mondjuk jobb helyeken megvehető volt a motor jogsi nélkül is némi segédlettel, így esett, hogy közel 1000km volt a gpz-mben, mire megvolt a papír. Úgyhogy motorozzál a sajátoddal is végre.
Leslie!

Mit vergöcc mint pocok a tarlón

Tementél a legkirályabbat a 7Rel! neked könnyű:) ráadásul jogsid is van én meg földi halandó...csak kolbászolok:)
ÉÉÉÉN???

te írtad... arról meg nem tehetek hogy ilyen a Nagy Mester

LX
én köszi:
szlaszlo77@freemail.hu
Óh kedves földim, hát Te is Degecről jöttél ide?

Leslie!

van e-mailcímed?
kérem szépen!

köszi
Túró,

úgy látom Leslie is ismer már téged rendesen : "kismiska az ifjú sztrítracing versenyző "

LX
hát te érdeklődtél hogy mennyire vagyok havas henrik vagy sem?:)
erre irtam:)

arról tudok mesélni hogy tegnap este mentem egy haverom kawasaki 1000-ével ami olyan 88as vagy 89-es? szürke:) nemtudom milyen tipus, naked bike-á van félig formálva éskurvajó élmény volt csak nekem nehéz volt a motor.de jó:)
Az oké, hogy ilyen sokoldalú vagy, de minden bántó szándék nélkül: ez itt a zx-klub és nem pedig a Csaszii-show, tehát sokunkat jobban izgat a motorozás (lehetőleg egy zx ülésén ülve), mint az egyéb, apró-cseprő ügyeink, vagy az, hogy kismiska az ifjú sztrítracing versenyző mind egyéni rekordját, mind a lámpaoszlopot megdöntötte.

Döntsd meg a zx-ed és arról mesélj.
maradthat a 18-ad. az nem zavar, ha az enyém át van írvódva! :o)
az enyémet meg írd át 2,25-re hogy Túró még nyugodtabb legyen!

LX
jó az ott. csak azt nem értem Csaszi miért írta, amikor senki nem kérdezte ott.
s mielőtt elkezdenénk engem favorizálni, messze nem szeretném. egy közepes szintű átlagos motoros vagyok. sok gyakorlással, kevés bátorsággal. ennyi.
kérem, mindenki a saját idejét reklámozza.

köszönöm
Túró
Phoenix Bandi!

légy oly kedve a köridőket tírni nálam.
nagyon Zavar, hogy LX ideje jobb mint az enyém.

P.ring, bizonyítottan 2:14.2 ez csökkenni fog. fogyókúra elkezdve, olajcsere, prolong motorba bele :o) (nyugi vicc)
H.ring 2.08.05
tudm enis csak elqrtam:)
hát igen nem mindegy hogy osztogatnak vagy fosztogatnak:)
Dr Havas Csaszii

Túró és Torro az két külön motoros!!!

LX
"hiszen nem volt a gumimon használatlan futófelület."

erre írtam.
a motorosok 85%-a sosem használja ki ezt a lehetőséget.
persze nem is kell.
s szerintem 90%-is van. he he :o)
sokmindent csinálok időközönként változtatom:) persze vannak fix pontok amiket rendszeresen elkövetek:) ilyen a motor a foci a horgászat vagy a kajakozás:)
"megvetted. tied az is :o)
mármint a teljes felület :o)"

ezt nem telejsen értem! hogy értsem ezt? mondd el kérlek!

lehet vagyok
önzőn rátérnék arra, kaphatok pár képet?
Az asszony nagyon kíváncsi, én meg csak iszonyúan.

Az előzőből kimaradt -és eztán kussolok ezügyben, mert nincs feltűnésim- , hogy lerakni onnan volt egyszerű (bárhol), amikortól elkezdtem kiülni (ha ugyan annak lehet nevezni, mert néha szinte mellé tettem a potrohom az ülésnek). Azután szinte bármelyik hosszabb kanyarban, ahol akartam. Sokkal nagyobb bemeneti sebességet és korábbi kigyorsítást enged. De el is fáraszt!
megvetted. tied az is :o)
mármint a teljes felület :o)
Csaszi, az ilyet ne ide, ok?
Csaszi!

te mit nem csináltál, csinálsz még?
kezdem azt érezni, hogy Havas doktorral van dolgunk.
tényleg szépen ment amit láttam.
az a nap vége volt :o)

LX. ne is mondd. én még 9 percnél tartok. ez pont 4 kör :o)
csapatban focizol LX? (en is szoktam még kispályás bajnokságban is indulunk és 1. lettünk)