Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyesmi... a karbon egyedül, ami sokkal drágább
melyiket próbáltátok?
nem tudod, volt nekik solo mirage, vagy raptor?
80-90 körül
de van hasonló 37-ért csak az nem karbon..
19000-46000 ft-ig. minőségtől függő.
Anyuci
De mi pézzz? Süket vagy? Béna gyereknek annya veri a f.szát...
Szombaton próbálgattuk ezeket a bukókat, párommal.
Jófélék, lehet beruházok én is egyre.
Köszi szépen..
Ja Bogyesz még az jutott eszembe, hogy április 11 után csak nagy hátszéllel lehet bekerülni büntetés végrehajtási intézménybe
Így is tele vannak a börtönök, ha mén az egész Mszp, gondolod majd neked szorítanak helyet mi? Na ne legyél ilyen naív
Kapsz három év közmunkát, meg 5 évig eltiltanak a közügyektől Így nem vagy köteles közmunkára menni mert az közügy, Legföljebb majd nem szavaszhatsz az mszp utódpártjára éppen majd ami lesz akkor, azon meg csak túl teszed magad nem?
Azt mi péz egy ilyen Jimy? Zsivány de feketébe nem tetszik, fekete-fehér az szóbajöhet...
Jó estét!

Caberg sisak. http://www.motoroazis.hu
Szóval egyenlőre vádat sem emeltek, ez jó hír, azt, hogy húzzák az időt szerintem szokásos eljárás(lásd Béla 3 év) Ilyen és ehhez hasonló ügyek szerintem futószalagon mennek, Isten malmai lassan őrölnek Én meg inkább azt mondom minél később van ítélet annál jobb, aki időt nyer életet nyer, nem? Árilisban majd megint mondanak valamit, vagy kérhettek ti is halasztást az ügyvédeddel
Nyárig elhúzodik, utánna ezek tipliznek nyaralni, nyáriszünetben nem igen van tárgyalaás asszem. Utána összel még elővesznek, "ha" majd egy év máris eltelt.
De gondolom az ügyvédeddel átbeszéltetek mindent nem? Ő ezeket a formaságokat csípőből tudja. Ha az lesz a vége, hogy másodszor is katonának kell menni akkor jobb minél később nem?
Holnap csörgök
elég hivatalos voltam pipi?!szóval érted huzák az időt....pénzt...... idegemet
na a lényeg A határozat rendelkező részében megjelölt folyamatban lévő bünügyben a vádemelés feltételeinek megállapitásához további nyomozati cselekmény,kihalgatások,elvégzése szükséges,amely a nyomozás határidelyének az ennek elvégzéséhez szükséges ideig történő meghosszabitást tette indokoltá...........április hó 02.napjáig
bocsesz pipi de elvoltam foglalva mással nem iszok mert bezavar rendesen van ithol HP-m de nemkell a baj van elég!legutóbbi berugásom, 1 nap járkáltam hogy bocsánatot kérjek mindenkitől és sajnos olyanokat bántotam kik nem tehettek semirőr!
Na mára etakarodom, Bogyesz, nektek+ fagyon a torkotokra a ser...
Lepek ,kesobb re.
10e
Mondj 1 tuti idopontot mikor leszel kesz!?
1 fot eltudok intezni de lehet kettot is
Kihagytok jóvan!
Biztos szívtok is valamit mi?
Mit isztok? Sört, vagy töményet is?
Meg Ürdüngel...
Isztok Bélával meg Sancival mi...
Na mi van Bogyesz már is korlátozták a személyes szabadságodat, nem lehetsz internet közelében?
Oda fogunk költözni, miután kiköltöztél