Sziasztok! Ezt a hirdetést még januárban próbáltam ide feltölteni de valami miatt nem sikerült. Az elmult két napon többen is hívtak,hogy látták itt a hirdetést. Na mondom megnézem és láss csodát 1hónap mulva valahogyan megjelent!? Sajnos az egy hónap alatt már gazdára talált így ez a hirdetés érvényét vesztette! Elnézést kérek az érdeklődőktől a már nem aktuális hirdetésért!! Ez az én hibám! Többet kellett volna itt lennem és akkor ez nem történik meg! Szép napot mindenkinek!
Szerintem egy email-t írhatnál az Ivanics-nak, a Kawasaki hivatalos magyar képviseletének, ők tuti meg tudják mondani. Amúgy nekem is úgy rémlik, hogy ezek HJC sisakok voltak, de nem tudom pontosan melyik típus.
...hopp, kis keresés, a pécsi Steelhorse motor Kawasaki kereskedés még mindig forgalmaz ilyet: http://steelhorsemotor.hu/term...
Eszerint a HJC-nek a HJ-09-es típusú plexije van benne gyárilag.
Debrecenben nem tudom hirtelen, hol árulnak HJC sisakokat... Lehet sehol. A Speedline Kawasakinál volt ezer éve, amikor a Ninjámat vettem. :) De ők már rég megszűntek. Azóta tudtommal a Máthé motornál van a hivatalos szervíz, de ők meg szerintem nem foglalkoznak HJC termékekkel. Talán egy kérdést mégis megér...
Elsosorban meg kellene tudni ki gyartotta? Ha a belest letavolitod, nem latsz mas markat? Esetleg ahol vettetek kawa bolt utanakerdezni.
Igy keprol nekem vmi hjc nek tunik, esetleg oket megkeresni
Sziasztok! Lehet nem pont ide illő lesz a kèrdèsem, de segítsèget szeretnèk kèrni. Kawasaki Ninja Dragon bukósisakhoz kellene plexit vennünk. Tudnál valaki segíteni honnan lehet rendelni? Vagy esetleg Nyíregyháza, Debrecen körzetèben találunk valahol? Köszönöm szèpen előre is a segítsèget
Üdvözlök Mindenkit!
Új év, új célok...., ezért elsősorban szeretném itt meghirdetni eladóvá vált motoromat, ami egy 99-es ZX9R Ninja. 4 éve vásároltam és most szeretnék újabbat venni.
2019-ben láncszett és fékbetét szett lett cserélve, kb. 3000 km van benne.Üzemképes állapotban van, csak a műszaki vizsga most januárban lejár. Oldalain vannak karcok, de ezeket az előző tulajdonos okozta.
Irányár: 360.000 Ft
Érdeklődni tel: 06306520549
...hopp, kis keresés, a pécsi Steelhorse motor Kawasaki kereskedés még mindig forgalmaz ilyet:
http://steelhorsemotor.hu/term...
Eszerint a HJC-nek a HJ-09-es típusú plexije van benne gyárilag.
Debrecenben nem tudom hirtelen, hol árulnak HJC sisakokat... Lehet sehol. A Speedline Kawasakinál volt ezer éve, amikor a Ninjámat vettem. :) De ők már rég megszűntek. Azóta tudtommal a Máthé motornál van a hivatalos szervíz, de ők meg szerintem nem foglalkoznak HJC termékekkel. Talán egy kérdést mégis megér...
Na jó, megint találtam valamit:
https://szaszmotorshop.hu/hj-0...
Szász Motorshop, Nyíregyháza. ;)
Igy keprol nekem vmi hjc nek tunik, esetleg oket megkeresni
A világon hány ilyen lehet
Új év, új célok...., ezért elsősorban szeretném itt meghirdetni eladóvá vált motoromat, ami egy 99-es ZX9R Ninja. 4 éve vásároltam és most szeretnék újabbat venni.
2019-ben láncszett és fékbetét szett lett cserélve, kb. 3000 km van benne.Üzemképes állapotban van, csak a műszaki vizsga most januárban lejár. Oldalain vannak karcok, de ezeket az előző tulajdonos okozta.
Irányár: 360.000 Ft
Érdeklődni tel: 06306520549