nem látszik ez a két diploma rajtad nekem tényleg van kettő bár én nem megvettem hanem tanultam érte
Motort minek vegyek. Hogy ott feküdjek minden évben 2 szer melletted a kórházban?
Te is inkább add el ami van a picsába. Múlkor mikor a lábadból állt ki a karácsonyfa pár pödzögetted, hogy elég volt a hülyeségből.
Kelsz-fexel. Többet lábadozol kórházban mint amennyit motorozol Hiányzik ez neked Meg sem éred az 50 azt eldobod a kanalat egy benézett kanyar miatt
2 diplomám van mégse értem mit makogsz kis szemüveges kerti törpe. Még a kutyám is szuka, nincs ingerenciám a faszokra, nem hasonlíthat mindenki rád Légy férfi vegyél egy motort inkább!
A tágulási tartály érdekelne, ha jó a '98-asra.
Motort minek vegyek. Hogy ott feküdjek minden évben 2 szer melletted a kórházban?
Te is inkább add el ami van a picsába. Múlkor mikor a lábadból állt ki a karácsonyfa pár pödzögetted, hogy elég volt a hülyeségből.
Kelsz-fexel. Többet lábadozol kórházban mint amennyit motorozol Hiányzik ez neked Meg sem éred az 50 azt eldobod a kanalat egy benézett kanyar miatt
Érdeklődnék, hogy 2005/06-os 636-hoz sérülésmentes farokidom és gyári kipufogó van-e valakinek eladó?
Szerintem akasszatok csontot a nyakába, hogy legalább a kutya játszon vele
Ettől a szartol egyelőre nem válnék meg.