Sziasztok! :) Segítséget szeretnék kérni. Van valakinek ötlete mitől lehet az a jelenség, hogy a motor üresben állva forog, jár szépen. De ha elindulok vele, terhelés alatt nem akar menni. 2000 körül nagyon dadog, szaggat. Karbi ki van tisztítva, beszinkronizálva. pöcc röff indul, de 2000-4000 között dadog, köhög. utána megindul, de akkor se az igazi. Köszi előre is! :)
A hibátlan elkelt, ezeknek a külső háza kapott egy kicsit, a csúszó szár szép, ezért ennyi az áruk. Főfék van, villahíd is jó. 20,000km-es alkatrészek. Papíros váz is van.
2. én már motoroltam de nekem leégett. Na mindegy jövőhéten jön az újjabb verziója. Pont összefutottam egy szerelővel és pont ugyanilyen P jswm1a szerelgetett. 20 asért tekercseli + azt még csapágyazni is kellene. nekem az új 35 lesz Elmondta, hogy megszorult és attól gyúlt ki Ő már látott ilyet
Dzsimikém lehet megyünk a tarzanparkba a kölyökkel 6 km és 12 perc tőletek Igazán megnéznélek egy mászókán kijöhetnétek
A füstölés szorossn össze függ a választott motorvédőtöl. Me ha 16A van téve neki akor azért füstölt le... az elsődleges lehet szorulástól. Vízkő,,, szennyeződés. Hővédelemnek le kellett volna oldania.
Dzsimikém lehet megyünk a tarzanparkba a kölyökkel 6 km és 12 perc tőletek Igazán megnéznélek egy mászókán kijöhetnétek
No, mennyünk motorolni.
Nincs véletlenül valamelyikőtöknek a képen látható alkatrészből eladó?
Köszi a válaszokat