Csá!
Jimikém szerintem a 06 hó 21,22,23,24 (csüt,pént, szomb, vas) jó lenne.
Ha már elmegyünk olyan messzire medvét etetni, jó lenne legalább egy 3 éjszakát ott tölteni
No, mint nagybecsű fórumtársunk (pipifax). A mai napon telefonos beszélgetésünk alkalmával közölte, hogy a hagyományos tiszakécskei
fórumos találkozó, és buli, más helyszínen kerül megrendezésre.
Az időpont változatlan, nyár eleje, (pontosítás később). Helyszín, Erdély ország valamely kis falucskája, amely elviseli a nyugalommegzavarásával járó ottlétünket. Akikre számíthatunk, hogy jelenlétükkel emelik a buli színvonalát jelezzenek.
A szállást előre foglaljuk, ezért kellene tudni kb. hány fővel számoljunk.
Pipifax mindjárt megírja az esetleges fix időpontot. (ha haza ért)
Programok, helyszínek, a többség akaratán múlnak. Én meg majd eldöntöm, hogy mi lesz!
Addig még van másfél hónap, úgy hogy agyaljatok.
Sziasztok! Elvittem a gépet (2001) a szokásos szervízre majd kompresszió mérésen a következő jött: 3hengerben 13-14bár 1ben pedig alig 5! Nem csörög nem eszi az olajat, hengerfejet lekapják. Valakinek már volt hasonló? Szelep baja lehet illetve ha igen fel lehet e újítani őket?
Jimikém szerintem a 06 hó 21,22,23,24 (csüt,pént, szomb, vas) jó lenne.
Ha már elmegyünk olyan messzire medvét etetni, jó lenne legalább egy 3 éjszakát ott tölteni
fórumos találkozó, és buli, más helyszínen kerül megrendezésre.
Az időpont változatlan, nyár eleje, (pontosítás később). Helyszín, Erdély ország valamely kis falucskája, amely elviseli a nyugalommegzavarásával járó ottlétünket. Akikre számíthatunk, hogy jelenlétükkel emelik a buli színvonalát jelezzenek.
A szállást előre foglaljuk, ezért kellene tudni kb. hány fővel számoljunk.
Pipifax mindjárt megírja az esetleges fix időpontot. (ha haza ért)
Programok, helyszínek, a többség akaratán múlnak. Én meg majd eldöntöm, hogy mi lesz!
Addig még van másfél hónap, úgy hogy agyaljatok.