mivel a saját nem hozta az elvárt menet teljesítményt, így olyan lett amit el lehet adni ződ és egyenes kormányos. nem volt cél az egyediség, eladható legyen. így mindjárt más a cél.
én is megpróbálkoztam vele, de mivel nem jött be a feeling így eladtam. + a ram air kijátszása is mókás szerelés így kihagytam. z750 első lámpa fél lengőkar fordított teló kipufogó rendszer elő készítve, de 220 ig volt csak jó a motor így kihagytam. csak vissza rakod a fejidomot + a ram air-t és pipálja a 280-at óra szerint. nincs tornádó 220 felett. áhhh egy vicc ez a naked érzés !
+ egy undertail és egy lengővilla sárvédő , sárga felnik dobnának az állapotán, sokan befeketítik a kawa vázat de kellene egy ellen kontraszt aki még kiemeli hozzá a felnit. az a kawa felirat a tankon inkább illúzió romboló méretben és helyben. némi dekor feldobná a sárvédő hasidom faridom kombinációt. saját vélemény de a kezem törne el ha egy retek rókrossz kormányt raknék fel egy ilyen motorra. nevetséges jobb állású és kényelmes drag bar kormányokat árulnak. hihetetlen de jobb és kényelmes. no kb ilyen egy szar krossz kormány sport motorban. mi is a hányinger szmálylija
Disznó mód megy hálistennek! Vadi új főtengely vadi uj váltó és vadi új olajszivattyú! Karburátorhoz vadászok még felújító szettet! De nagyon jo lett a vas!
Sziasztok! Egy kollegank elvitte a k&n legszűrőmet. Amirr nem gondoltam, hogy legszűrőrácsom nincs. Van vkinek felesleges? Bontóban is csak házzal együtt adnak. Vagy esetleg kell vkinek a ház? :)
Köszi
Köszi
Ha 20 percen belül ideértek akkor együtt is vacsorázhatunk