Körülményes? Felmegyek a motorcyclespareparts.eu-ra és pár nap múlva jön is a német raktárból DHL-lel ami kell...nem csak kawához, huhukihoz és akármihez. Gyorsabban, mint hogy a magyar posta kihozná egy isten háta mögötti faluból. Persze, nincs minden sarkon hozzá bontott idom, de hát istenem...
nos, beszéltem olyan nagymenőkkel akik konkrétan azért nem vesznek kawasaki-t mert drága és körülményes az alkatrészek beszerzése, idomok más alkatrészek. meg hogy huhuki-hoz minden van. mondhatnám hogy a nagy lófaszt, de.... a cimbora keresett srad vázat 750i-t , konkrétan a földön nincs hozzá, 600 van annyi mint a szemét de a kurrens dolgok ott is hiánycikkek, keresett 750 motorházat, no olyan sincs igaz nekem van de nem találtam meg de ezt lehetne sorolnom tovább, csak a nagy duma van meg hogy ezredes meg huhuki de mögötte nincs akkora technika mint ahogy elő adnák. az árak : kellett huhuki alkatrész , eger 94 e mondott , egy pösti nagymenő cég 112e ami az oem parts-on 54e , no akkor mi is az olcsó? igen, de tényleg még lehet hogy a nyakamnál fogva is ki fogok lógni, de elmondhatom hogy a nagy huhuki meg ezredes és társai nem különb semmilyen téren más motoroknál.
de tudod ! a gixer fekete ? elmaradt a gixer találka, még van esély hogy feljutok és megnézem azt a sok idiótát , hja huhuki gixerest ott fent ! én már lemondtam róla , amint ketyeg eladom !
Szíp ez a 1000 ft-os, feket, fúújjjó sprayvel lefényezett idom garnítúra. Igazán költséghatékony. A magyar kedvenc színe. Ha elborulsz vele, hazamés, ,,lecsiszolod 5 perc alatt. Aztán egy ciginyi idő alatt lefújód a teljes idomot. És még a mámá se mondja meg hogy tegnap balfaszkodtál.
Köszönjük dzsiminek és kapucnyinak a nagylelkű ajándékot
kéz még nem tiszta, van még munka a vw-vel.