nem rosszul tolja szláj
Nem lennék az ellensége
A drábikosat megnézem ha lesz időm
annó elég sokat láttam már belőle és sok igazságot mond, de általában a prognózisai nem jöttek be. Ő egy tipikus összeesküvés elmélet kereső van ami talál van ami nem. Ha megfigyeled az első mondataiban Ő saját maga mondja, hogy nem biztos, hogy az az igaz amiít Ő mond, de amit Ő mond azt amíg bizonyítékok meg nem döntik addig úgy is gondolja.
ez van papa szarik a világ erre a dologra. majd ha jönnek a iszlámosok akkor lehet beszarni, ezek a tetves kecske pásztorok ha elvegyülnek az isten nem szedi össze őket.
a cimbiden sem látok harci felszerelést, azaz üdülni mentek oda. ez magyarország.
ha a sokat mocskolt jobbik kitakarítja ezt a tetű állatfajt az országból és a rá el nem költött pénzt a népre költi már megérte rájuk voksolni.
ha holnap fegyverebe lehetne vonulni én mennék
pirosat vagy kéket vettél
vettem fél litert
El sem tudom képzelni hogy használhatod.
biztos a fegyver márkáját kiáltotta
Itt legalább beengedték a medencébe a motorokat
Így kezdődött!
Kenese
Nem lennék az ellensége
A drábikosat megnézem ha lesz időm
annó elég sokat láttam már belőle és sok igazságot mond, de általában a prognózisai nem jöttek be. Ő egy tipikus összeesküvés elmélet kereső van ami talál van ami nem. Ha megfigyeled az első mondataiban Ő saját maga mondja, hogy nem biztos, hogy az az igaz amiít Ő mond, de amit Ő mond azt amíg bizonyítékok meg nem döntik addig úgy is gondolja.
a cimbiden sem látok harci felszerelést, azaz üdülni mentek oda. ez magyarország.
ha a sokat mocskolt jobbik kitakarítja ezt a tetű állatfajt az országból és a rá el nem költött pénzt a népre költi már megérte rájuk voksolni.
ha holnap fegyverebe lehetne vonulni én mennék