Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nesze Szeki.............rendőr cimbi Szegeden
nem bocsátkozok találgatásokba. a szemetet megindították európa felé a zsidók hogy keveredjenek és identitás nélküli rabszolgák legyenek, már ott a határon meg kellene mutatni neki a helyes irányt.
ugyan olyan szarházi kormányunk van mint a második világháborútól fogva. nekünk nyalni kell mások redves picsáját. ha itt balhé lesz akkor leszámolás lesz, lő mindenki mindenkit , a nigrók meg elfoglalják az országot. mint mondtam nem kerítés
hanem éleslőszer és mozgósítás. mondjuk én egyből a legcsillagosabb vállapost lőném fejbe , mert itt hofi is megmondta hogy a fejétől büdösödik.........
szeki szerinted akik most europába migrálnak és eldobják az összes papirjukat mennyi képzett katona van köztük
ne szarjatok be,de Munkácson már lövöldöznek..........de azok akik a kormány helyére akarnak lépni,és a nagyon nagy csempészeked hajkurásszák odaát mert tisztogatást akarnak.................hogy 2 hónap mulva ők zsebeljék be a zsozsót,ennyi az egész
Szerintem is elobb utobb haború lesz ennek a fejetlensegnek a vege.
1:31:00 -től háború lesz papa, csak idő kérdése. a nagy média tv-k pont az ellenkezőjét állítják, de az itt elhangzottak nem jelennek meg a média tv-ben.
kívánom hogy a fiad gépfegyverrel és kézigránáttal a hóna alatt jöjjön a világra.
Szeki,ha vagy bökjél már rám a faszbukon
ezt mnd akkor is ha felpattan a lábas mert megbünhődöl
veletek oszt pláne nem
már lassan többen vagyunk mint a 9-esek
hondásokka nem komálunk és huhukisokkal sem
1.
Nem az enyim , ez csak egy huhukin vót...
Szeki nekem mikor jön meg a cucc?
Hoonan van olyan kapaszkodód ls mennyibe vetted ? VINXXGRIP?

NEKEM IS KEEE!
Szeki:
Király vagy, megjött az ülés és szépen illik rá!

Melyikőtök jött ma fel a Mátrába, egy piros Honda és vmi másik társaságában?
meg bünhődöl
én jobb videot tudnék róla mutatni