hát papa nekem tegnap este minden indításkor felvillant a szuzkán a FI lámpa, hogy baszná szét a kúrva annyát ha meggyárt egy rendszert oszt minden része fos. dehogy kéne FI -s fosok beöltözöl , indítol oszt FI én maradok a karbinál, a hiányzó lóerőket bátorsággal pótolom.+ eleget fizettem már államnak a semmire, hogy léhűtő semmirekellő kutyákat és cigókat tartsanak el a befizetéseken! egy vicc a huhuki FI-je, ha akarja jó ha akarja nem én próbálok hosszabb távokat lőni, 1-2 óra motorozásért be sem indítom. nagyvárosok közelében meg ott az összes trafi bassza ki az anyát az összes.............
tessék nektek út az 1000-hez
képesek voltak folt hátára foltot rakni
az lenne a korrekt ha lezárná és off arra senki sehová, de hát a határon túli magyarokat köll segíteni akik a határon belül vannak azokat meg leszarjuk
Na jó fejezzük be a suzuki tömjénezést mert szerintem a suzi fórumba szét röhögik magukat. Nem kergetnek ráérek még ,idén biztos a kilences majd télen ráérünk hülyeségeken gondolkozni
tessék nektek út az 1000-hez
képesek voltak folt hátára foltot rakni
az lenne a korrekt ha lezárná és off arra senki sehová, de hát a határon túli magyarokat köll segíteni akik a határon belül vannak azokat meg leszarjuk
be dobhatunk egy pizzát, akkor útközben nem álok meg sehol
Itt a képek a biztosíték dobozról!
Jaa és lehet kellene egy B-9 alsó villahíd vagy csak a tengely!
Én már most ki vagyok éhezve a motorozásra. Lehet ez lehet az oka! Gondolkozzunk Zöldben!