írtam fiatalabb, külföldi papíros. Ne szíjad a vérem, mert tudom mék faluban lakol
Tudod a számom megbeszéljük részletesen. Igen 1-2 nap alatt el tudod adni nagyobb áron.
Tudod a számom. ha csak egy picit is szar a gépezet utadat és az egész esti piálásodat én állom Karcmentes gép, ráadásul ABS-e. Nem férek tőle, a németnek most nem kell, magyaroknak nem fogok hirdetni sem.
Ma is kellett megrendelésre 2 motort Vennem, mondjuk azok olcsóbbak, de 1-2 nap és exportálom is őket.
Elmeletileg 22 € felett kell.
áfát fizetni ha jol tudom.
Kaptam a TNT től egy mailt hogy vám köteles áru jött . Nekem annyi dolgom volt hogy elküldtem egy vámárú nyilatkozatot a TNT nek. Ők hozták. Amikr megjott kifizettem a vámot a futarnak.
Vettem. Nem voltam megelegedve vele. 320-ast vettem aztan 295 jött. Azt irta alu a közepe rozsdamentes a széle. Erre a közepe is acél volt. Szepen létesítettek feketére.
Egy pozitívum volt hogy kb 1 hét alatt itt volt.
Ja és még le is vámolták.
Azt mondta küldjem vissza ha nem jó.
Annyiért nem de 400-ért tudok fiatalabbat, sokkal kisebb km-rel. Nem a levegőbe beszélek, novemberben is elkelt 5 motor.
Ennyiért inkább gixxert néznék, nem ilyen limlom motort.
Tudod a számom megbeszéljük részletesen. Igen 1-2 nap alatt el tudod adni nagyobb áron.
Ma is kellett megrendelésre 2 motort Vennem, mondjuk azok olcsóbbak, de 1-2 nap és exportálom is őket.
áfát fizetni ha jol tudom.
Kaptam a TNT től egy mailt hogy vám köteles áru jött . Nekem annyi dolgom volt hogy elküldtem egy vámárú nyilatkozatot a TNT nek. Ők hozták. Amikr megjott kifizettem a vámot a futarnak.
a vám hogy működik el magyarázod nekem
mettől kel vámot fizetni
Egy pozitívum volt hogy kb 1 hét alatt itt volt.
Ja és még le is vámolták.
Azt mondta küldjem vissza ha nem jó.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ennyiért inkább gixxert néznék, nem ilyen limlom motort.
Szerintem a német sem probléma.