Így van, én még egy 600-ast sem tudok kimotorozni közúton. Nem hogy a kilencest. Még is vágyom a nagyobbra.... ez a telhetetlenségről inkább mint sem a kimotorozásról szól. Igazából már egy kilences birtoklása is indokolatlan már utcai használatra még is az van sokunknál. Egy erzes ugyan ez a kaptafa!
Ebből volt 25 kW-os verzió a fricceknél, ha úgy jött be és helyezték forgalomba, akkor azzal a rendőr nem tud mit csinálni...(helyben pedig nem fog neked mérőpadot keríteni).
Nekem csak azt mondd meg, mire kell az ezredes? Mi az amit a 9-essel nem tudsz megcsinálni vagy mi az amire nem elég? Esetleg nem tudsz 2:00 alá menni a ringen? Mert ha jól látom nem arról van szó, hogy tetszik a zx10 és azért akarsz egyet venni, hanem "mert nagyobb kell". Utcán nem lehet kihasználni a 9-est sem.
Én is nagyobbat akartam, de beláttam nincs értelme. 9-es menni pályázni, közútra robogó és autó.
Nem tudok ejszaka aludni....nem tudom hogy a kilencest meghirdesem e tavasszal. Vagy megtartom meg par evre.jo motor szeretem, nincs komoly baja. Felek hogy belenyulok egy szar ezresbe es ra megy a gatyam is. Komoly problemak ezek kérem!
ugy latom itt telefonja senkinek nincs
en felhivtam angliabol
roviden 54ezer parszaz km van benne kb500km ment vele a srac es valamiert lebenult ezert adja el.
mindegyikotok almozodik rola nezegeti de nem vesz senki
megvan ra penz,tetszik es jo megkell venni es kesz
9es forum es mindenki a 10rol beszel
hogyan viszik at a 300le az utra hogy tenyleg erezd hogy az annyi
http://youtu.be/GHBO5vSoMXo
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én is nagyobbat akartam, de beláttam nincs értelme. 9-es menni pályázni, közútra robogó és autó.
en felhivtam angliabol
roviden 54ezer parszaz km van benne kb500km ment vele a srac es valamiert lebenult ezert adja el.
mindegyikotok almozodik rola nezegeti de nem vesz senki
megvan ra penz,tetszik es jo megkell venni es kesz
9es forum es mindenki a 10rol beszel
Hátha ki is lehetne próbálni....
DE miért nem kelt még el? hmmm
nezz utana
amíg szezon volt áruk is volt, már buknak 1 milla alá is. 850-900e között lesz új gazdájuk.