Ugyanolyanok az emberek ott is mint itt, néhány kivételtől eltekintve. persze kell az illúzió. Ezek a tizenéves motorokat már nem sajnálják, ott is megindulnak a lejtőn egy idő után.
érdekes !
nekem elég vödör hangnak tűnik meg hangosnak
amit tőled vettem annak szép mély hangja van ehez képest bár egy picit egy 7-8 centit ha hosszabb lenne az enyém még szebb hangja lenne így egy picit hangos 10 ezer rmp fölött
Voltunk Nyíregyen jött egy ugyan olyan 750 es mint bogyeszé csak nem volt piros felnicsíííííík pocsííík! Azt hittem ő az néztem aztán rájöttem hogy nem. De az biztos!
ígyatok mert kiszáradtok ebben a melegben. Én már jól vagyok!
Pipi szombaton lemennék ha időm is úgy engedi meg nem lesz program besorolás. DE rajta vagyok nagyon. Szóval Szombaton ha sikerül le néznék hozzátok egy kicsit.
nekem elég vödör hangnak tűnik meg hangosnak
amit tőled vettem annak szép mély hangja van ehez képest bár egy picit egy 7-8 centit ha hosszabb lenne az enyém még szebb hangja lenne így egy picit hangos 10 ezer rmp fölött
eredeti. az osztrák nem szedi szét
sztán majd sír hogy hol a sor 4
Penteken delutan rongyolok!
Má alig várom én is/hogy szakaggyanak meg/
Még mindig azt mondom ezek a legfaszább dobok. Csak ezeken a 9-eseken olyan fossúl mutatnak....
" - Asszony csináljuk a 68 as pózt!
-Az milyen?
- Te csinálod! Én meg jövök eggyel!"
ígyatok mert kiszáradtok ebben a melegben. Én már jól vagyok!
Pipi szombaton lemennék ha időm is úgy engedi meg nem lesz program besorolás. DE rajta vagyok nagyon. Szóval Szombaton ha sikerül le néznék hozzátok egy kicsit.