Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehol mert nincs rajta...... primer hajtás fogaskerékkel..... esetleg generátorláncot
pedig eccer már KAWASZSOLTI -STEELHORSE MOTOR- és a RED LINE KAWASAKI adott neked itt árajánlatot nem PRIMER hanem GENERÁTOR LÁNC-ra. ha figyelsz vagy nézed az oldalt akkor meg is találod/kapod/nézed. mindössze a rövid értesítés mezőt kellene alant bepipálnod és a hozzád érkező üzenetek megkapod.

megsúgom hogy -ha nem keresnél vissza- az ára 10 000 ft alatt van mindkét kereskedőnél, van akinél az ár, másnak a kereskedő szimpátiája a nyerő. én KAWAZSOLTITÓL rendeltem eddig és meg vagyok elégedve a hozzá állásával.

a RED LINE-tól kértem árajánlatot egy x alkatrészre és korrekt gyors választ kaptam, tehát eddig ők is komolyan veszik a KAWASAKI-t. szerintem helyes hogy aki nem áll komolyan oda egy márkához és a vevőkhöz az morzsolódjon le, lám példa debrecen és nyiregyháza példája, ők már nincsenek.

már csak döntened, rendelned kell. a új lánc canáry motorjában 9000km múlva megszólalt, nah ja ő porsche cayene RS-t hajkurászott az M3-on, de 20 000 km-nél többet nem bír. látom nem tudtad elcserélni kisebbre a motort, nem gáz a motor csak óvatosan vele, a súlya na az gáz.
Helló mindenki!
Hol tudnék primer láncot venni?
KAWASAKI zx9r 1995-ös motorhoz.
hál istennek.....
A reggeli kávé belőled is kihozza a gonoszt?!
kirikirikirikirikirikiri............
Ez miez?!
http://leaguerpgifts.com/ref?i...

egy kattintást kérnék, előre is köszi :)
akkor megint motorozni kell délután ugy látom...
most tolódik atalálka
Köszi Pipi. Tényleg... Ne csak a szád járjon!
nna,,,,,menni kell szarni.....
addig csak a virág ágyását áshatod fel.
majd csak júniusban
kécskén majd én el ásom
elmondta a pali, de azért szívni kell a vérét had érezze hogy gondolunk reáááááá.dzzssssíííííííííí!

azért nem minden fórumban van pipi-hez hasonló pali.

írni kék a zsandároknak hogy készülődjenek, meg kék keresni a házigazdát.
csak a beszéd marad
kezdődik apa ők már élesben nyomják.
nem beszélni kell róla............ megtenni.
elökerültek az iváncsai vagányok
Pest megye.
1. hú de szép az időnk van, megyek kertészkedni meg bográcsolni.