itt van lent a határ szélen fehér,fuszik van bőven meg gitt,kicsit nehezen indult(álitólag rég ketyegett) de melegen gyufára pöccent.......papiros,350 ezer
Jimy ,hívtalak SOS kellene az a hely ahonnét fékmunkahenger karmantyút tudok rendelni.
Na és akkor a mai nap is jó sikerölt, hívott a szerelő srác és sorolta 16 szelephézagból 12 szar , a szinkron szar, a gyertyák szarok, karmantyú szar. Úgyhogy kellemes karácsonyt
Még valami de nem a fórumosoknak hanem annak a kis sunyi kilences tulajnak aki csak sunnyogva olvassa a hozzászólásokat
ahan esztergáltattam is, ép most hozta meg a postás, csak hogy fosok beletenni, mert azt a tanácsot adta pár motoros haver hogy bele ne rakjam mert eltérhet az anyaga a fékdugattyúnak és mivel nem tudjuk hőre mennyire tágul ezért feltételezhetően egy nagy fékezésnél kitágulhat annyira hogy meg is szorul....ennek következtében én pofára eshetek de mocskosul.
350-re monta a papa,ahoz képest hogy 600-nál kezdődik a papiros,de ezt is mire rendbe raktam volna hogy a határra megfelelő legyen,ezis annyiba lett volna
ugy hogy ódit vettem......80-ast,1,6 turbo
az árának megfelelően a ganácsomóbol ástuk elő tegnap vettem rá hengerfejet meg turbót 2 kiló kenyérért meg 1 liter tejért kipofozom aztán goo tovább
Tomi! el montam már hogy a Passatoknak lejárt az ideje a határon,NEM LEHET TELE TANKOLNI és a 110liter az már mind fujt tank Lefoglalják......a parkolóba biztos áll vagy 20 darab
Heló sziasztok!
Valakinek nincs véletlen sérült, esetleg használhatatlan, balesetes 6 dugattyús Tokico féknyerge?!
Megvenném, kellene belőle a fékdugattyú.....
csumi.képek? mivel pipi audio és video technikai felelös 3x be esett a tüzbe oda lett a technika is tul nagy volt a lendület talán valakinek vannak mobilon képek
oszt még én áruljam ki alkatrésznek mi
csinálj belőle rotakapát.....annak mindegy mennyi a szelephézag
Na és akkor a mai nap is jó sikerölt, hívott a szerelő srác és sorolta 16 szelephézagból 12 szar , a szinkron szar, a gyertyák szarok, karmantyú szar. Úgyhogy kellemes karácsonyt
Még valami de nem a fórumosoknak hanem annak a kis sunyi kilences tulajnak aki csak sunnyogva olvassa a hozzászólásokat
Ezek szerint eladtad a BMW-t? Benzint hogy fogsz hozni?
1 fokkal jobb mint a bömbi
kűdgyé ide képeket, had csodákozzunk
ugy hogy ódit vettem......80-ast,1,6 turbo
az árának megfelelően a ganácsomóbol ástuk elő tegnap vettem rá hengerfejet meg turbót 2 kiló kenyérért meg 1 liter tejért kipofozom aztán goo tovább
Valakinek nincs véletlen sérült, esetleg használhatatlan, balesetes 6 dugattyús Tokico féknyerge?!
Megvenném, kellene belőle a fékdugattyú.....