Nemtom Én oszival már 2-szer is beszéltem, meg sms-ben el is küldtem a posta címem, jobb lenne ha közvetlen tőle jönne a gép Akkor még kékvérnek szólhatnék esetleg, hogy a lófej ne hozzád, hanem a fazi ágyába kerüljön
Hát borzalamas összeg lehet
Amit itt felsoroltál azért nem egy ház ára
Na mondjuk maximum egy olyané amit te csinálsz
12 lapka az kb. 3600 ft. 4 gyertya max 14 ezer. egy szinkron kb. 5 ezer. Jimy ugyan nem lakik a közeledbe az belapkázná neked ingyen másfél óra alatt, na mondjuk ha ott valakit ezért meg kell fizetni akkor az is max egy 10-es. A karmantyúszett újonnan az igaz, hogy arany árban van(20-30 ezer ft), de jimy bátya azt is tud neked gyártatni néhány szász forintért, úgyhogy ott a posta a drága nem az anyag Akkor mennyi is az annyi össz-vissz talán ha 35 ezer. Bár ez is mondjuk relatíve kevés Ahhoz képest, hogy a régi toyotámra amibe volt fél millió km-er 3 év alatt nem költöttem ennyit
Egyébként most olvastam, hogy a javításért cserébe dolgoztál neki Akkor meg mit csodálkozol?
Ki mint vet úgy arat
Himi sajnos úgy néz ki a dolog hogy akihez hordtam minden évben az a srác átvert mint szart a palánkon ,ha minden évben rendesen szervizeli akkor nem jött volna össze ekkora összeg ( nagyon úgy nézz ki hogy eddig csak a pénz nyelte le meg ami melót csináltam neki). Most úgy néz ki hogy találtam egy normális szerelőt ,ez az ember előtt szereli gépet.
csimbi ez nem neked szólt ,már jelzett a miki manó hogy vette a lapot. Pipi te mióta szólsz bele motoros témába ,tudtommal te nem vagy az csak voltál de akkor is csak kici huszár
Ti oszt nem szaroztok kékvér
Rendessen targoncával ölitek le a jószágot
Én szerda csütörtök csinálom, de nem targoncával
Én maradok a hagyományoknál, késsel megyek neki. De ha azzal nem jön össze, végzek vele sósborszesszel
Az a motor zozó már rég úgy kuka ahogy van
Csak addig nem akartam sértegetni amíg el nem jöttél vele helyszínelni (Meg amíg szép kík volt és nem ocsmandék zőőőd )
Csá drusza, ha már szép ződ lett a vasad biztos felesleges foglalja a kék lánc spréd a polcon a helyet,én 1-2száz forintot költenék hogy a színben passzoló motor mellet legyen.
Amit itt felsoroltál azért nem egy ház ára
Na mondjuk maximum egy olyané amit te csinálsz
12 lapka az kb. 3600 ft. 4 gyertya max 14 ezer. egy szinkron kb. 5 ezer. Jimy ugyan nem lakik a közeledbe az belapkázná neked ingyen másfél óra alatt, na mondjuk ha ott valakit ezért meg kell fizetni akkor az is max egy 10-es. A karmantyúszett újonnan az igaz, hogy arany árban van(20-30 ezer ft), de jimy bátya azt is tud neked gyártatni néhány szász forintért, úgyhogy ott a posta a drága nem az anyag Akkor mennyi is az annyi össz-vissz talán ha 35 ezer. Bár ez is mondjuk relatíve kevés Ahhoz képest, hogy a régi toyotámra amibe volt fél millió km-er 3 év alatt nem költöttem ennyit
Egyébként most olvastam, hogy a javításért cserébe dolgoztál neki Akkor meg mit csodálkozol?
Ki mint vet úgy arat
Rendessen targoncával ölitek le a jószágot
Én szerda csütörtök csinálom, de nem targoncával
Én maradok a hagyományoknál, késsel megyek neki. De ha azzal nem jön össze, végzek vele sósborszesszel
Komplett nyergem van ha érdekel. 4 pénz
Csak addig nem akartam sértegetni amíg el nem jöttél vele helyszínelni (Meg amíg szép kík volt és nem ocsmandék zőőőd )