Jó meglátás nem építettem és nem is fogok, mert nem is értek hozzá és nem is különösebben érdekel Biztos rengeteg munka van benne, az ilyen elfuserált dolgok mind szeretetből, puszta szórakozásból, hobbyból, az alkotás öröméért készülnek . Az a lényeg, hogy jó érezze magát aki csinálja Mindenesetre nem hétköznapi az biztos. Cirkuszi látványosságnak kitűnő Vattacukrot kéne árulgatni mellette a bámészkodó gyerekeknek
Nekem pl. nem tetszik, annak ellenére, hogy tudom, hogy egy ilyen egyéni kézi munka milyen értéket képvisel és le a kalappal a készítője előtt
de ez kizárólag az egyéni véleményem A véleménye mindenkinek a sajátja és sz@r is volna, ha mindig egyezzne mindenkié a világon
Tehát összegezve: le a kalappal a készítő előtt aki anyagi ráfordítás és sok szabadidőt nem sajnálva megépítette ezt az izét személy szerint nekem nem tetszik, de másik sok-sok embernek meg tetszik
Ezen nincs harag...
Ha újabb kilencesed lett volna nem is kellett volna visszaváltanod
Engem is csak 1 autó fogott meg, de az még akkor is távolodott, amikor kiakasztottam az órát
Üdv mindenkinek!Egy bmw-t én is állvahagytam még a Gpz-vel,csak szerelték a hátsókerekét !De majd legközelebb !
Van erre felénk egy srác(1.6 16v,Fiat Bravo)azt mondta nekem hogy ,,akkor a te motorod majdnem 2x úgy gyorsul mint a bravom"
Én meg röhögtem egyet és még majdnem megsértödött!
Szépen megy csak lassan
Ha engem így megaláztak volna annó Dunának megyek (pecabot nélkül )
Olykor-olykor próbálkozott néhány bmw, mercédes, audi
ótópályán. Néha nézegettem a tükröt azé, mert volt, hogy beért mögém egy szerencselovag aszt mikor a nagyképű rámvillant 200 utazómná akkor visszaszúrtam 2-őt azt eltüntem előlle, mintha sose lettem volna ott
volt aki úgy próbálkozott, amikor leelőztem utánnamnyomúlt. Ezek hamar rájöttek, hogy kevesek nem is erőltették tovább
Éppen elterveztem, hogy ha legközelebb lesz valami versenyző megint akkor felhúzom 220-ig ha ott van a seggembe akkor lehúzódok jobbra, hogy azt hidje elfogytam
Amikor önelégülten elmegy mellettem 250-el parkettán ráelőzök
Sajnos ezt már nem valósíthattam meg, mert addigra fossá törették velem
amikor újak voltak azok is tudták amit kellett, ma hogy többségük túl van az 50-70 000-en még mindig a gyári értékeket várják ezektől a motoroktól, van aki 0 ráfordítás mellett. és a cserés alkatrészek helyett bontottak kerülnek beépítésre, toldják foldják, csak addig bírja ki amíg megveszi valaki.
pipikém, azt hogy a szacsakicsoda hol mikor bútította le a szép motorkáját nem tom, de hogy a cimbi az első ,vásárlás követő próbakör után levágta a segédvázat azt én láttam és dokumentáltam úgyhogy pipikém lehet utánozni de megelőzni nem ezt a figurát.
Nekem pl. nem tetszik, annak ellenére, hogy tudom, hogy egy ilyen egyéni kézi munka milyen értéket képvisel és le a kalappal a készítője előtt
de ez kizárólag az egyéni véleményem A véleménye mindenkinek a sajátja és sz@r is volna, ha mindig egyezzne mindenkié a világon
Tehát összegezve: le a kalappal a készítő előtt aki anyagi ráfordítás és sok szabadidőt nem sajnálva megépítette ezt az izét személy szerint nekem nem tetszik, de másik sok-sok embernek meg tetszik
Ezen nincs harag...