ne panaszkodj nekem 130 a pulzus alapból ha pihenek 100 már 10-ik féle győgyszer egyvelegell kisérletezek a xanaxot és a rivotrint ne szedd mert függő leszel mint én,1nap 3szor szedtem és már nem csinált semmit magán orvos,dilidoki jó bogyók és minden okéééééééé de nem akarom örökké szedni
az 1 kocsog szépen meg tanitotta vezetni jön a stopp tábla,5-ből 1be tolja a váltót még jó hogy kuplungal de a nyomcsapágy biztos nyulott 2centit mikor felpörgött kérdem mi volt ez?mondja az oktató igy tanitotta és mondom neki ne száguldozz,szokjad még a bödönt erre a válasz,az oktató kocsinak tövig kellett nyomni hogy haladjon mondom drága az 50lovas,ez meg 200 na muszály leszek kezelésbe venni ha fel akarok menni pöstre
beszéljünk másról ma vezetett az asszony jöttünk mentünk ide-oda meg kellett dupláznom a bogyó adagomat olyan halálfélelmem volt csak megy mint a vak ló
A disznósajtokat Tán feketevágásból származott
Jimbót rejtsd el a pincébe el ne hajtsák vazze nehogy a padlásra tereld mert ezek mennek padlásttakarítani is
távol áljon tőlem a vágánykodás itt most mindenkit összeszednek akiről tudják a dolgokat amik fel voltak akasztva a garázsba amit láttál azokat is el tüntettem
na mindjá barátok
7-szer
Jimbót rejtsd el a pincébe el ne hajtsák vazze nehogy a padlásra tereld mert ezek mennek padlásttakarítani is
addigra felpaprikázom a benti helyi erőt, elmagyarázom nekik, kire várunk