H Zolit ölelgesse a vacogó tigris. Ő vagy a 14 éves pipikre vagy az idősebb faszikra bukik. A ruciról annyit ha motorozol akkor ne pipilj.különben se divat bemutatóra járok vele.
értem ..de azt tudod ..hogy nehéz az egyrészesbe pisilni ..és ha meleged van ..lóg rajtad Amúgy nem zavarna ha HZolit ..ölelgetnék ..nekem minden ölelés egy lök hárító nyomás
Akkor nix ölelés, ez marad amúgy megy a para a csütörtöki tárgyalás miatt. Más különben minden ok most tettem fel a régi ruhám a netre hátha valaki rá csap.
ööööö..2 napot voltam lent ..lent is aludtam a sátorba ..de rezzeget a seggem ...amúgy jó volt ..Komáromival kezdek ha jó idő van ..utána sorba..ami szimpi vagy... ha kapok meghívást ..akkor arra megyek..a múlt évbe Bkenesére kaptam a szervezőktől
Kár, hogy polgárdiban elkerültük egymást idén, látszik, hogy nem ittam eleget együtt Faziékkal... csak körbe körbe mászkáltunk meg átjártunk siófokra... szomorú
nah...többet ilyen korán nem kelek ..nem bírom magam helyre rázni
szép napot mkinek...
Bogyó imádlak... mondtam már .
Kék te eltűntél a 7gén csak nem .
Kár, hogy polgárdiban elkerültük egymást idén, látszik, hogy nem ittam eleget együtt Faziékkal... csak körbe körbe mászkáltunk meg átjártunk siófokra... szomorú
Bár ma unalmamban felraktam a téli kereket a kocsira, valamit jelent
Valaki a héten Zala-Somogy Balcsi felé egy körre? Kikell használni a jóidőt:)
szép napot mkinek...
Bogyó imádlak... mondtam már .
Kék te eltűntél a 7gén csak nem .