Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan mind2 teljes szerviz manualja, de a tény az tény a gpz 1000 Rx hajtokaros állapotában kapott egy 10es fötengelyt, és a hengereket meg kellet emelni ez biztos, hogy miért ne kérdezd de az 100% hogy ki kellet emelni pár tizeddel
Azt! Még a ZZR 1100 é is 58 mm! Csak a furata annak 76 mm!
áljunk meg egy szóra azt mondod egyezik az rx lökete a 10esével? akkor miért kellet kiemelni, beleért a dugó a szelepekbe hál istennek észrevettük
Mindenképp komplett hengerfejet mert a 10-nek más a veztengelye! Az rx-nek és a 10-nek is ugyan az a furat x löket viszonya!74x58! Így nem kell emelni semmit ahhoz hogy belemenjen az egyik blokkba a másik főtengelye! a GPZ 900 nak rövidebb a lökete csak 55 mm és a furat is csak 72,5 mm! Viszont a hajtókarja hosszabba GPZ 900 nak így a felső holtpont ugyanott van!
a 10 es hosszab löketü ugyhogy a hengersort hagyni kéne akkor össze kell sikoltatni a 2-öt valahogy
akkor viszont pont forditva kell eljárni sikoltatni kell belöle nem keveset
gondolom a komplett hengerfejet kell cserélnem vezértengelyekkel együtt, végül is azt hiszem passzol rá pár éve csináltunk hasonlót 10 es fötengelyt kapott egy rx
valami hézagolási gondok voltak azt hiszem fel kellet emelni a sort néhány miliméterrel, de azóta is megy a gép fasza lett
Esetleg még a 10-es hengersort mert az RX-nek más a hengerfej felfekvő felülete!
Teve olvastam másik topkba a karbi problémádat a 10-en!Ha Rx-karbit akarsz rárakni akkor nem tudod feltenni a 10-es légszűrőházat!De lehet hogy a tankot sem! Én azt javaslom hogy mindenképp rkjad fel a 10-es hengerfejet! Hiába pöpec a blokk! Az ilyen 45° os szívócsonkot szerintem felejtsd el! A szívotorkod úgy 1 km-es leszz és ráadásul lesz benne egy nagy törés ami teljesítményvesztéssel jár!
Nem vagy te olyan!
pipó alaposan átnéztem a zxr-t a legnagyobb gondja hogy állt egy nagy rakás időt, éshát át kell esnie egy teljes ganézáson, utána mehet a csereberélés amik elkoptak lógnak de elötte legyen tiszta
jó lessz nekem a blokk Pipi csinálok belőle kisgépet
Értelek basi azé még tevét átb.szhatom nem...
Az nincs bár a lánc mintha már elhagyta volna az új szinét
Biztos a zsírmérgezés miatt...
de legalább a lánc és a fogaskerék nincs meg kopva
akkor már az idén nem is jössz erre? legalább látnék 1 jó motort
Azér ez a láncvédő odabaszós! Szögvas!
Pipi ! Nem megy bele a blok! Csak a J,K,L,M ZXR -be!
Én a hidegben majdnem eldobtam a sajátomat (slick gumi), így kivonattam a forgalomból. Ettől függetlenül a barátom Fazerével motorozgatunk. Ma rákerült a toblerone kipufogó is, jó Kawás hangja lett
Holnap lehet megvesszük az XT600 szuperlotyót télire. Az ha elcsúszik nem tud benne nagy kár keletkezni.
Bogyó..majd megmondom neki ...nekem még odébb van ...addig még 1x-2x még rághatod értem a körmöd .
jobbulást neki is meg neked is
Bogyó..majd szorítok neked ...én is megyek hétfőn dokihoz..már unom ..a srácot az este megoperálták az intenzíven van..majd megyek be hozzá ma . .
Pipikém ..te gyógyulj ..és vigyázz magadra
ja meg a tárgyalás