Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sam ..a kis kék villámon is jól nézne ki.
Szevasz fődi, tudtam hogy valamit bütykösz me kurva csendbe voltál.Ez nagyon oda baszós, nekem is köll,bár ahogy olvastam itt vissza fele, van aki ezeket az öreg szarokat picsázta, bezzeg az új az igen az oda basz kinek? Ugy hogy hiába raksz az öreg vasadra te illen cucot, akkor is az ami..... de gratula ügyes vagy fődim Ára publikus?
amugy csütörtökön fekszek a korházba én is kiszedik a csavarokat a bokámbol
Szia Karmi mizujs olvasom nem valami jo ahelyzet
Na joccakát me fáradt vagyok Előtte, barátok közt helyett, kolbászos lecsó burkolás közbe meccs nézés
szia lengyusz
Szeva fődim!
Vasárnaptól ezzel fékezek.
Az volt
Én így szeretem a pecát (bár a kukoricásban való sz.rás egy héten keresztül az nem olyan kaffa
Na menek mert barátok közt van...
Főleg az teccet neki hogy nem kellet fürdeni!
Csupán erősen néztem a sötét képet és ez lett.
Annyit szerintem senki nem tud inni mintt a fazi. De a többi rendben, még értekezünk addig
Nekem lábujtol térdig volt 2,5honapig az volt ám az öröm amugy tetszenek a pecás képek igazi nomád élet lehetett
Szeva kékvér vettél monitort
kár volt
Ez a pali ugy látszik tud valamit, mert van valami mozgás az épületen Egyébb irántt nem sikerült rendbe hozniuk téged az az biztos na most, ez a helikoptertől van, vagy valami mástól, azt nem tudni, de valamit el kötottek benned az biztos
Szeva lengyusz össze
5 hete van rajtam a kék és egy néhánynapos enyhe nyári lábszag már kutyafütty ehhez képest amilyen szag ezalól jön ki
holnap megyek munstrára remélem rajtam hagyák karácsonyig...
Szia mindenkinek !sam bácsi ha kihuzod kint nyárig tényleg meglátogatnálak annyit nem tudok inni mint a fazi de azért majd igyekszem...Pipikém látom te meg összenöttél a gipszel...
Aról halgatok tudod...... nem pedig mostt
szia kék . .
Űdv mindenkinek,látom pipi megtaláltad a hal piacot.
Biztos nem Spanyolai vette meg
De úgy volt, hogy nem lehet helyrehozni mert úgy el ba.. baltázták és már vagy 20 éve nem lakják
egyszer néhány éve láttam egy riportfilmet róla
2003-ban amikor előszőr műtöttek gerincsérvről ott dekkoltam a 400 ágyasban, onnan premier plán nyílt rá...
mondjuk rá egy évre meg ott dobtak el egy mentő Mi 8-at valami vezetékbe akadt a csávó egyébként elég zavaró volt a helikopterek le-föl száldogálása, zavart a felépülésben...
Sam akkor hallgass amikor zavarba hoznál ..ha kint vagy akkor írj nekünk mi van veled
Nem tölti föl a köcsög gép!
Ezen beszartam