Akkor is jó amit irtam, nem mész a m6ra a Femánál egyenesen mész tovább, mohács irányába első körforgalom koozármislenynél és rá a hatosra nem kell a városon keresztül menni. A torony házat egy spanyol (nem panyolai) vette meg kaszinó lessz mán csinálik
Nem m6-on mentünk
A síma 6-oson
A tescó mellett eljöttünk dzzsssííí
Láttam azt a nagy emeletesházat meszebb. Szerintem az lehet a "szellemház" amit nem laknak mert statikailag sz.rul építették.
Azt még mindíg nem bonották le
Úgy volt, hogy eltakarítják nem?
Vagy összekevertem valamivel?
Igen van!Szigetvár felől első körfogalom tesco előtt,első kijáratnál ki.Végig a Femáig az elkerülőn(bevásárló központt)ott föl az autó pra és kész.Tényleg nem tudtad?
Vidéki? ÉN?
Hát én az ország kellős közepén lakom a leg közepén
Pécs meg valahol a déli szélében van tehát Pécs a vidék mert az ország közepétől kiba.. messze van(mondjuk nem annyira mint panyola)
Gps-t meg nem használok az azoknak való akik a saját farkukat sem találják meg önállóan...
Tényleg van elkerülő pécsen?
szigetvár felől merre lehet menni a 6-osra pest felé, hogy ne kelljen keresztül menni rajta? (mármint pécsen ne)
Varunk tavaszig!
A síma 6-oson
A tescó mellett eljöttünk dzzsssííí
Láttam azt a nagy emeletesházat meszebb. Szerintem az lehet a "szellemház" amit nem laknak mert statikailag sz.rul építették.
Azt még mindíg nem bonották le
Úgy volt, hogy eltakarítják nem?
Vagy összekevertem valamivel?
Oszt huzok utanad
Agyilag + a kezed is el van torve ,gratulalok , , ,
Szerintem kidumaltad oket a vizbol!
Mi magyar forint lenne?
Hát én az ország kellős közepén lakom a leg közepén
Pécs meg valahol a déli szélében van tehát Pécs a vidék mert az ország közepétől kiba.. messze van(mondjuk nem annyira mint panyola)
Gps-t meg nem használok az azoknak való akik a saját farkukat sem találják meg önállóan...
Tényleg van elkerülő pécsen?
szigetvár felől merre lehet menni a 6-osra pest felé, hogy ne kelljen keresztül menni rajta? (mármint pécsen ne)