Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melós telóóóóóó mit csinálsz te tesó? nálunk az dobós teló
Mi leszel kint sam bácsi?
Babysitter
Még jó, hogy nem ajka környékén lax
Ott most a vörösiszappal sodródnál...
A szám nem az enyim, melós teló, a másik számom 10-én le adom ha lessz másik meg irom
Pipikém asem jött össze én ebben az évben nem próbálkozom semmivel belenyugottam a dolgokba és sodródok az árral
szija karmi csak győzzem kivárni mikor lesz már jó is
Ha haza lehet, ugyan is ez bentt lakásos akadémia, és ha a kis gyerek nem megy haza, akkor valószinü sam, sem.
hát ja a felesleges gondokkal tele irhatnám az oldalt megkaptam az emilt a szám amiről külted tied?miko visze engemis
Szijja karmi! Fos dógok után, jönnek a jók ("sam")
szép jó estét ..Sam ..Bogyó..Pipi . azért Sam gyere haza karácsonyra Bogyó..részvétem rád kijár most a rúd ..ahogy nálam is csak fos dolgok vannak ...sajnos
Küldök testvér! Minden rendbe a szomorúakat leszámitva?
tesókám valami emil cimet küdjél
Na mivel senki nem szól hozzám megyek beretválkozni zuhanyozni és nézem a tévét
Ezt a mondást speciel, életembe nem hallotam De ha te mondod biztos van
Ez igaz pipi, de tesem vagy egy porcelán baba Látom fogtatok halat rendesen szarrá fagytatok mi?
hát emberek én megint csak rosszat tudok irni a haverom nemrég lőtte magát fejbe..............és sikerült neki sajnos...........isten nyugosztalja
Mivan itt behalt a fórum?
Nem baj sam ha ott a nők rondák
Vigasztaljon az, hogy te sem vagy szép...

Egyébként is ismered a mondást

"Moslékkal is lehet tüzet oltani"
Ellenbe biztos hogy iszik, mert kurva cefre szaga vot ugy hogy piát dugni kell előle az biztos
Vasárnap 10-én húzok flamadkodni, a nők kurva rondák, a sörük jó a pecóm fasza, a házvezető nő kétszer jön egy héten, és ez is ronda meg vagy 70 éves és egy kukkot se értek mit vartyog
Sziasztok!
Haza értem kül honbú. Nagyon fasza lessz ott minden. Jimmy fődim küldtem emil cimet, remélem meg van.Tesvér remélem minden rendbe
Esküszöm csunya ez a motor, van egy kép amin teccet, de most hogy láttam ezeket le is mondtam róla
Apropó Bogyesz nem hívtál pénteken Volt valami amiről beszéltünk, az vajon, hogy sikerült...
Láttam Bogyesz vakuvégre kaptak Én tanuskodom melletted, hogy az kizárólag csak trükkfelvétel lehetett, mert az az autó akkora sebességre(80 km/h) sosem volt képes
Nyugodtan mondjad nekik, hogy menjenek ki hozzád szemlézzék le még te fizetsz ha sikerül nekik beindítani...
Itt tényleg nagy a pangás mi a fene lett veletek?
A gratulációkból se jutott sok ezért kár volt azt a milliom halat megfognom