nem tudom mi lessz a sorsa az biztos hogy motor cserés a Peti cimborám elintézi a müszakit aszonta akár diezel motort is rakhatok bele a közüti és vám ellenőrzésnél csak az alváz számot szokták nézni mert ugye az az ablaktörlőnél van a motorszámot csak lámpázgassák mindig a bambák és mondják hogy jó de tuti nem is tudják hol van a Sam--től nem kérnék segitséget van neki is gondja--baja majd meg oldom.........legfejebb visszamegyek melózni éjszakai pilótának az én lázam a digitálisok 32 a hagyományosan 37,2 szarul vagyok a peckát ne hagyd ki
Bogyesz bazmeg most nézem az smst
Akkor jó beszoptál Téged az ág is húz Most költöttél egy vagyont arra a sz@rrakásra
Nem tudom melyőtöket érte nagyobb kár, téged-e vagy sam-et Megadtam neki a pszihológusom számát, hogy segítsen neki feldolgozni a köztetek kiderült rokoni kötelékből adódó sokkhatást Na ez neki sem lesz olcsó...
Különben én is szarul vagyok Kapar a torkom, folyik az orrom, ráadásul szerintem kezdek belázasodni... Tök jó mert vasárnap megyek egy hétre pecálni az öreggel 8 hónapja foglaltam a helyet merenyére Lesz@rom ha 50 fokos lesz a lázam, akkor is megyek...
Remélem a kenyérkeresőt helyreállítod Ne miattad válaljon a zsuska dupla műszakot...
Na lélptem is fürdök fexek császtok...
szokott-szokott
Akkor jó beszoptál
Nem tudom melyőtöket érte nagyobb kár, téged-e vagy sam-et
Különben én is szarul vagyok
Remélem a kenyérkeresőt helyreállítod
Na lélptem is fürdök fexek császtok...
nem rossz
kíváncsi valaki ráááááá?
nem ismerjük egymást..
főleg te nem karmolós