Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy látom mindenki beteg, nekem is meg nedvesedet az orrom, pedig nem csókoloztam veletek.
papírkutya,szobamotoros.......
csumi

szokott-szokott
nem tudom mi lessz a sorsa az biztos hogy motor cserés a Peti cimborám elintézi a müszakit aszonta akár diezel motort is rakhatok bele a közüti és vám ellenőrzésnél csak az alváz számot szokták nézni mert ugye az az ablaktörlőnél van a motorszámot csak lámpázgassák mindig a bambák és mondják hogy jó de tuti nem is tudják hol van a Sam--től nem kérnék segitséget van neki is gondja--baja majd meg oldom.........legfejebb visszamegyek melózni éjszakai pilótának az én lázam a digitálisok 32 a hagyományosan 37,2 szarul vagyok a peckát ne hagyd ki
Adjisten emberek.
Pá..jó éjt pipike..és jobbulást neked is
Bogyesz bazmeg most nézem az smst
Akkor jó beszoptál Téged az ág is húz Most költöttél egy vagyont arra a sz@rrakásra

Nem tudom melyőtöket érte nagyobb kár, téged-e vagy sam-et Megadtam neki a pszihológusom számát, hogy segítsen neki feldolgozni a köztetek kiderült rokoni kötelékből adódó sokkhatást Na ez neki sem lesz olcsó...
Különben én is szarul vagyok Kapar a torkom, folyik az orrom, ráadásul szerintem kezdek belázasodni... Tök jó mert vasárnap megyek egy hétre pecálni az öreggel 8 hónapja foglaltam a helyet merenyére Lesz@rom ha 50 fokos lesz a lázam, akkor is megyek...

Remélem a kenyérkeresőt helyreállítod Ne miattad válaljon a zsuska dupla műszakot...
Na lélptem is fürdök fexek császtok...
zoli ..nah kössz ..zsibbadna el a micsodád
a 10-re irtam
zx10r

nem rossz
nem itt a tizesen volt 1 kis vitám Csabi nevezetü sráccal hogy törött
meeee méééééé.....
kíváncsi valaki ráááááá?
bacod én is szeretném mert a 10-en ulsz és némely hitetlennek föl szeretném rakni hogy nem törött megy ugye miattad is
Bogyóóó..kell az a kép... varázsold le a gépedről
háááát ez az hellóóóó!
nem ismerjük egymást.. ......ugyi?
Zoli ..így lehet,személyesen jobb itt mimika hiányba szenvedek ..és nem is ismerlek ....ha majd látlak 1x legalább akkor majd könnyebb lesz nekem is
azt hiszi Jimy mindenki olyan buzi mint ő na jó még én
felszivott véletlenül 1 kis gázt
hülye
jajj-jajj édeseim.......nem értitek ti az én észjárásom.......
főleg te nem karmolós