az a baj hogy motor lenne 1.drága 2 át kell iratni 3.ezt nem tudom hogy müködik meg ha összeszámolod mind1 ha veszek másikat....................csak mibüüüüüüüüüüüüü a 10-es sem kell a kutyánaksem talira eelmegyek oszt össze hugyozunk
Jimy..nem kell lapoznom ..én még ezután megyek kórházba ..és csak utána dől el ..mi lesz velem "kapjad be" Ha szarul leszek lőttek minden féle bulinak nálam
Jimy már megint okos vagy mint ahogy szoktál ez a pöcs kocsi nem volt hajtva mert ha benyát hoztam ninél lassabban mentem(70-80)hogy minél kevesebbet egyen és 1szeri tulpörgetéstől még nem kéne meg döglenie de ha ott lettél volna a bötykölésnél akkor tudnád hogy akkor sem ment minden henger és pont az a szelep szakadt le amit nem rég cseréltek ki 107ezerért okostojás vagy te remélem a tojásod is akkora lesz holnapra mint a fejed
na levettem a hengerfejet hát elég rossz látvány fogadott az 5.-ik hengernél leszakadt a kipufogó szelep és eltüntette a dugót(gondolom a karterban darabokban)a hajtókar meg ki ütötte a hüvelyt de el is van hajolva ugyhogy dobhatom el az egésszet mert javithatatlan
Remélem lesz kábel ..sok kép van a fényképeződön
Bogyó..neked lenne kedved eljönni..júniusba buliba?/persze ha jól leszek csak akkor/