Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó..engem meg ilyesztet ..ennek nem örülök ..ha már valaminek örültem volna az egy kör a 10el veled
itt megint milyen szép idő van ..ez a sok motoros itt megy el előttem ..engem ..meg cukkolnak
hááááát ilyen örömet azé nem okoznék senkinek.....
örülök hogy örömet szereztem ezzel neked
Bogyó..de mekkorát füstöl ..szép fekete volt hirtelen minden
én voltam az az elvetemült
nesze neked bogyóka......máskor nem adod a kezébe a technikát ilyen elvetemültek kezébe
te szemet
az a baj hogy motor lenne 1.drága 2 át kell iratni 3.ezt nem tudom hogy müködik meg ha összeszámolod mind1 ha veszek másikat....................csak mibüüüüüüüüüüüüü a 10-es sem kell a kutyánaksem talira eelmegyek oszt össze hugyozunk
Jimy..nem kell lapoznom ..én még ezután megyek kórházba ..és csak utána dől el ..mi lesz velem "kapjad be" Ha szarul leszek lőttek minden féle bulinak nálam
Pupu002.
Jimy már megint okos vagy mint ahogy szoktál ez a pöcs kocsi nem volt hajtva mert ha benyát hoztam ninél lassabban mentem(70-80)hogy minél kevesebbet egyen és 1szeri tulpörgetéstől még nem kéne meg döglenie de ha ott lettél volna a bötykölésnél akkor tudnád hogy akkor sem ment minden henger és pont az a szelep szakadt le amit nem rég cseréltek ki 107ezerért okostojás vagy te remélem a tojásod is akkora lesz holnapra mint a fejed
Lapozd át a naptárad, nem május van.
Bogyó..kicseréled ..és össze dobjátok de ez sok zsédbe kerül ahogy számoltad

Remélem lesz kábel ..sok kép van a fényképeződön

Bogyó..neked lenne kedved eljönni..júniusba buliba?/persze ha jól leszek csak akkor/
Szerintem, ha meg lesz a másik blokk, azt szintén forgasd le 10.000-ig, ha bírja jó, ha nem bírja, vidd vissza.
szija karmi nem a turáztatással volt ott a baj szerintem ez már elkezdődött korábban mert mindig vackolt az a henger és ezt ki kelletvolna birnia
hát most téleg nem vagy vicces Tompika ülhetek ithol éhen oda a pénztkereső masina
Bogyó szia baszod ez drága ..túráztatás volt
Jó ebédet az étvágyhoz.
Gratulálok, vegyé öreg macskát, aszt ha bántod elszalad, ha elhagyod hazatalál.
na levettem a hengerfejet hát elég rossz látvány fogadott az 5.-ik hengernél leszakadt a kipufogó szelep és eltüntette a dugót(gondolom a karterban darabokban)a hajtókar meg ki ütötte a hüvelyt de el is van hajolva ugyhogy dobhatom el az egésszet mert javithatatlan
szép napot ...jó étv aki ebédelni megy
szasztok
3.-ik