Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát most készülök szétkapni bizva hogy maradt ép alkatrész csak nagyon meg vagyok fázva
Ott a lényeg "KAWASAKI közúti motor".
na végre sikerült mosmán küdheted a behajtót
És a béjemvé, hogy áll?
most már remélem nekem is könnyebb lesz ezzel, ha már utána jártam
én fel adtam de feladtam.................erre az évre
Nem rágtam én beeeeeeee, csak szívom a zx9 tulajdonos (autós) társulat vérééééééét.

Tisztelet a kivételnek ( habár az nem sok van )
mire fel rágtál beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Mert a billentyűzet nem gondolatolvasó, bizony még nyomkodni kell a gombokat. NI.
*1-2 kép ... miért nem ír a klavin jól
szép jó reggelt mindenkinek..Jimy..van 1-2 rólatok ha kell szólj
miért is papi?
jó reggelt
Remélem már mindenki, ( kivéve Vader74 ) feladta hírdetésbe a motorját.
2.
Jó reggelt!
1.
aszotok
Lengyusz lögd már fel azt a 260-as óra ki akasztós képet na akko döglött meg a béjemwé
a robesz belőtte a gázt és nem tudtam hogy gázzal nem szabályoz 6.5-nál lepörgött vagy 9,10ezret és nagy kótogás csatogás és meg állt ugy indit mintha nem lenne benne gyertya,tehát nincs kompreszió remélem csak a szelep hajlott el a többi ép maradt
Hát azt én is sajnálom,hogy kihagytam,pedig megnéztem volna,de majd lesz még rá alkalom! Kár a BMW-ért,tetszett a hangja!
ja és dál után sikerült ki ütnöm a bmw-ből a motrot holnap szedem szét hogy vajon mi maradt épen ma a Szeki is befutott
kár hogy hamar haza mentél mert este megnéztük a 10-est a Pipi a béna kezével is cibálta a gázt neki majd rakok fotókat
Na vazze,jól megkavart vele mindenkit,de legalább ez is tisztázódott!
áááááá nyigi cimbi,Jimy csak szivja a vérem a Csabi haverodnak üzenem hogy igaza volt nincs matrica a 2006-oson az előző gazda csináltatta rá