Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Karmi! Akkor nekik jó szórakázást, az idő szar, éjjel meló, nem megyek sehááá. Szép napot
Bár csak én is hajthatnám a Vas-at... De még beteg szegényke...
Egy "kedves " ember, átvágott egy hengerfejjel, ami elvileg "felújított" volt.. közben kiderült, hogy egy kalap sz.r!
Bogyó nem veszi fel a telot.... fasza... azt sem tudom, hova kell menni... Mjad valaki közvetítsen már, hogy hová kell menni, ha valakit elért...:-)))
nagyon..

csak ugy vágtat,ahogy egy 9-nek kell
Szia Himizoli, köszi hogy megnézted, de a Tiéd, legalább olyan nagy és szép, ráadásul vágtat rendesen, ahogy elnézem a képeket
Naaaaa..... nemsokára indulok bogyó....:-)))
szép nagy jószágod van.....
sok sikert hozzá,nameg km-t
Szia Fux, Üdv Nektek is
Köszi a gratulát, én is örülök az új szerzeménynek, már Ő a negyedik Kawa a garázsban
Lehet hogy egy kicsit fanatikus vagyok?
Nagyon szép a paripád, meg lestem!
Koyot koma, nézz vissza 16.-ára, tettem képet
a Hédi nem "eladóóóóó"!
Bogyesz! Nem tudunk menni! Nálunk szakad az esőőőő!
Én az ellenkezőjét tudom csak mondani mint Vader kolléga!
Én CBR 954 fejidomot rendeltem aztán törötten érkezett!,Nem tudták meghegeszteni sem mert olyan anyagból van(Szerintem PET palackból)!
A fényezése meg kifejezetten gagyi volt!
Belül a lámpához a fülek meg nem úgy vannak mint a gyárin!
Úgy vannakfelragasztva műanyag darabok amik nincsenek kifúrva és ráadásul nem is illeszkedik pontosan a lámpa bele!
Szóval én egy szart kaptam 30 -ért!
Láttam én is drágább idomszetteket de nem tudom hogyazok milyenek lehetnek!
Mivel a belső felét egyik sem fotozza le! Szerintem nem véletlenül!
szép reggelt mindenkinek ..a rossz idő ellenére..és jó 7-gét!
szia Kékvér..sajnos esik ..nálam is "ÚÚÚÚÚtálom már az esőt"
szia Edem ...Fazi..és a többiek Bogyónál nyomják péntek óta buliznak ...majd talán vasárnap este vagy hétfőn lesznek
1.Jó reggelt,mindenkinek. Ismét esik ez a mocsok víz.
Sziasztok!

Milyen retek idő van már megint hétvégére...

Melóból vagyok, tele a hotel Harley-kkal. holnap kiprószáltam volna valamelyiket, ingyen tesztvezetés lesz-lett volna meg túra.

Vasárnap meg gyorsulás sármelléken, szerintem elmossa az eső azt is. Fazi vagy közeli valaki nem jön ha jó idő lesz?
Zsolti Neked kevés melót,majd beszélünk Jóéjt!
jó lehet a buli
szép jó éjt mkinek a bulizósoknak ..pislákoló fényt ..és sok piát ..képet kérek a buliról
írtam :)
is
Joe..te csak lesel Írjál is