Bár csak én is hajthatnám a Vas-at... De még beteg szegényke...
Egy "kedves " ember, átvágott egy hengerfejjel, ami elvileg "felújított" volt.. közben kiderült, hogy egy kalap sz.r!
Szia Fux, Üdv Nektek is
Köszi a gratulát, én is örülök az új szerzeménynek, már Ő a negyedik Kawa a garázsban
Lehet hogy egy kicsit fanatikus vagyok?
Nagyon szép a paripád, meg lestem!
Én az ellenkezőjét tudom csak mondani mint Vader kolléga!
Én CBR 954 fejidomot rendeltem aztán törötten érkezett!,Nem tudták meghegeszteni sem mert olyan anyagból van(Szerintem PET palackból)!
A fényezése meg kifejezetten gagyi volt!
Belül a lámpához a fülek meg nem úgy vannak mint a gyárin!
Úgy vannakfelragasztva műanyag darabok amik nincsenek kifúrva és ráadásul nem is illeszkedik pontosan a lámpa bele!
Szóval én egy szart kaptam 30 -ért!
Láttam én is drágább idomszetteket de nem tudom hogyazok milyenek lehetnek!
Mivel a belső felét egyik sem fotozza le! Szerintem nem véletlenül!
Egy "kedves " ember, átvágott egy hengerfejjel, ami elvileg "felújított" volt.. közben kiderült, hogy egy kalap sz.r!
csak ugy vágtat,ahogy egy 9-nek kell
sok sikert hozzá,nameg km-t
Köszi a gratulát, én is örülök az új szerzeménynek, már Ő a negyedik Kawa a garázsban
Lehet hogy egy kicsit fanatikus vagyok?
Nagyon szép a paripád, meg lestem!
Én CBR 954 fejidomot rendeltem aztán törötten érkezett!,Nem tudták meghegeszteni sem mert olyan anyagból van(Szerintem PET palackból)!
A fényezése meg kifejezetten gagyi volt!
Belül a lámpához a fülek meg nem úgy vannak mint a gyárin!
Úgy vannakfelragasztva műanyag darabok amik nincsenek kifúrva és ráadásul nem is illeszkedik pontosan a lámpa bele!
Szóval én egy szart kaptam 30 -ért!
Láttam én is drágább idomszetteket de nem tudom hogyazok milyenek lehetnek!
Mivel a belső felét egyik sem fotozza le! Szerintem nem véletlenül!
Milyen retek idő van már megint hétvégére...
Melóból vagyok, tele a hotel Harley-kkal. holnap kiprószáltam volna valamelyiket, ingyen tesztvezetés lesz-lett volna meg túra.
Vasárnap meg gyorsulás sármelléken, szerintem elmossa az eső azt is. Fazi vagy közeli valaki nem jön ha jó idő lesz?