Télre vennék egy KLR600-at... nincs valakinek ilyen eladó... max 100e -ig--- papír nem érdekes..... esetleg más típus is lehet, de kawa legyen...:-))) motorhibás, vagy lepusztított is jó....
jaaaaj de marha vagyok,,,,,mááá péntek este van,javában megy az alkoholizálás
itten faszán esik az esőőőőő
akkor jó ha jó a kedvük........
piszok banda
Robesz..ha feljössz ..és nem vagyok de mész a buliba ..jó lenne beszélni ..felnézek többször ..írd le mikor indulsz ..meg köszi próbállak elcsípni itt !
Megnéztem és Gyönyörű darab! Gratulálok hozzá
Tavasszal összejöhetnénk gurulni egyet-kettőt! Van egy Motoros parkunk is, ott mindig szívesen látunk! Jó társaság, élő koncertek, erotic show, stb... :o)
Nekem is ilyen van csak bordóban! Lassan elkészül! Tavasszal viszem csak műszakira! 7 éve áll az enyém! Ebből nálam 4-et!
Nekem komplett Akrapovic titán rendszer vót rajta de eladtam róla! Most gyári van rajta de lehet hogy dobok rá egy bódis ovált me éppen van egy !
Köszi a gumik, normálra vannak kopva,de lehet hogy a csapágyat meg vizslatom!
Igen.. Türkiz.. Ezért szerettem bele! Fordított telós
Csak néhány karcolás van rajta, de télen azon leszek, hogy Márciusra Tipp-Topp legyen! Yoshimura dob van rajta.. nagyon ördögi hangja van
Már várják Csepelen a műszerfalát, hogy át varázsolják "jég-kék"-re és led világítással turbózzák még egy kicsit a látványt
Na végre egy türkiz színű is színesiti a társaságot!
Nézd meg a gumik állapotát! Lehet hogy" kockára" van kopva!
Hátra 180/55 as való előre meg 120/70 Gumi nyomást is nézd meg esetleg még szar lehet a kormánycsapágy!
Sziasztok!
Nem rég vásároltam, egy Paripát! Elsőre beleszerettem, pedig nem egy mai darab. Hengerfejes volt, még most is javítgatjuk. De amikor kimentünk vele egy próbakörre, a kanyarba alig lehetett behúzni, egy pont után, meg mintha el akart volna dőlni magától.. Ez vajon mitől lehet? Kérlek Titeket, segítsetek nekem, mert imádom a Vas-at, csak néha meglepő dolgokat művel...
Egy 400-as volt előtte.. lehet hogy csak szokatlan lenne?
itten faszán esik az esőőőőő
akkor jó ha jó a kedvük........
piszok banda
nem olvasok vissza......
holnapra napsütéses,sokat nevetős,italban,kajában bőséges bulizást az elvetemült társaságnak
Tavasszal összejöhetnénk gurulni egyet-kettőt! Van egy Motoros parkunk is, ott mindig szívesen látunk! Jó társaság, élő koncertek, erotic show, stb... :o)
Nekem komplett Akrapovic titán rendszer vót rajta de eladtam róla! Most gyári van rajta de lehet hogy dobok rá egy bódis ovált me éppen van egy !
Igen.. Türkiz.. Ezért szerettem bele! Fordított telós
Csak néhány karcolás van rajta, de télen azon leszek, hogy Márciusra Tipp-Topp legyen! Yoshimura dob van rajta.. nagyon ördögi hangja van
Már várják Csepelen a műszerfalát, hogy át varázsolják "jég-kék"-re és led világítással turbózzák még egy kicsit a látványt
Nézd meg a gumik állapotát! Lehet hogy" kockára" van kopva!
Hátra 180/55 as való előre meg 120/70 Gumi nyomást is nézd meg esetleg még szar lehet a kormánycsapágy!
Nem rég vásároltam, egy Paripát! Elsőre beleszerettem, pedig nem egy mai darab. Hengerfejes volt, még most is javítgatjuk. De amikor kimentünk vele egy próbakörre, a kanyarba alig lehetett behúzni, egy pont után, meg mintha el akart volna dőlni magától.. Ez vajon mitől lehet? Kérlek Titeket, segítsetek nekem, mert imádom a Vas-at, csak néha meglepő dolgokat művel...
Egy 400-as volt előtte.. lehet hogy csak szokatlan lenne?